Nieuws

We geven je graag enkele tips mee en houden je op de hoogte van onze laatste acties!
categorieën:
Project

Binnenkijken bij Joke en Jo in Tervuren

Genieten van een zwemvijver, dakterras en lokale kunstwerken in een compacte woning: binnenkijken bij Joke en Jo in Tervuren

Meer lezen
Promo

Profiteer vanaf 22 januari van onze voorjaarsactie!

Bestel nu nieuwe ramen en deuren en geniet tot €1000 korting. Geldig voor bestelbonnen ondertekend tussen zaterdag 22/1/2022 en zondag 24/4/2022.

Meer lezen
Promo

Profiteer van onze najaarsactie vanaf 9 oktober!

Vanaf 9 oktober krijgt u bij een bestelling ter waarde van minstens 5.000 euro het nieuwste model van de Kärcher-ruitenreiniger cadeau!

Meer lezen
Advies

Uw woning beschermen tegen de hitte? Een koud kunstje met deze zes opties

De hitte dwingt iedereen om in huis wat schaduw en helaas vaak onbestaande koelte op te zoeken. Wij bieden u alvast zes mogelijkheden om uw woning aangenaam koel te houden tijdens warme dagen.

Meer lezen
Project

Vrebos plaatst ramen van nieuw woon- en handelsproject Ten Heuvel

De rustige woonwijk ‘Ten Heuvel’ wordt het nieuwe kloppende hart van Scherpenheuvel. Zo wordt het centrum van de basiliekstad een echte hotspot om te wonen.

Meer lezen
Advies

Waarom een zonnetent in de zomer ideaal is

De hitte kan genadeloos toeslaan en u dwingen binnenshuis de koelte en de schaduw op te zoeken. Heeft u geen zin om binnen te blijven? Overweeg dan zeker de aankoop van een zonnetent. We vertellen u waarom!

Meer lezen
Advies

Hittegolf? Al eens aan zonwerende ramen gedacht?

Verschillende hete dagen na elkaar kunnen de temperatuur in huis zeer onaangenaam maken. Wil u het in huis leefbaar houden? Dan is zonwerende beglazing de ideale oplossing.

Meer lezen
Advies

Vier tips om thermische glasbreuken te voorkomen

Temperatuurverschillen zijn een van de grootste risicofactoren bij glasbreuken en thermische glasbreuken vallen helaas niet onder garantie. We geven u alvast vier tips om thermische glasbreuken te vermijden.

Meer lezen
Advies

Vier tips en tricks voor het onderhoud van een veranda

Is een veranda ook iets voor u, maar vreest u dat er veel werk bij komt kijken? Geen nood, dankzij deze tips geniet u nog jarenlang van een veranda in perfecte staat.

Meer lezen
Advies

Een waaier aan mogelijkheden voor het design van uw veranda of pergola

Tegenwoordig zijn er zowel qua design als materialen en afwerkingen tal van mogelijkheden om uw nieuwe veranda of pergola tot in de puntjes af te stemmen op uw individuele noden en het bestaande design en ontwerp van uw woning.

Meer lezen
Advies

Zes redenen om voor een veranda of pergola te kiezen

Dankzij een veranda of pergola geniet u namelijk al gauw dubbel zo lang van de zomer. Maar er zijn nog tal van andere voordelen. We lijsten er graag al even zes voor u op.

Meer lezen
Promo

Profiteer tot en met 30 juni van onze Veranda-actie!

Nu het kwik stijgt, dwalen onze gedachten al af naar zwoele zomeravonden in de tuin of op het terras met vrienden en familie.

Meer lezen
Promo

VIP-dag 27 april 2019

Niet alleen blaast Vrebos dit jaar met trots 40 kaarsjes uit, we sluiten binnenkort ook weer feestelijk onze Batibouw-condities af! Reden genoeg dus om te vieren!

Meer lezen
Project

Samenwerking Architect Jonathan Coenen

Architect Jonathan Coenen. In de Druivenstreek staat deze naam inmiddels al jaren als een huis, net zoals zijn realisaties. Zijn stijl is een neutraal, hedendaags maar tijdloos design dat nooit zal vervelen, met oog voor strakke lijnen én voldoende lichtinval.

Meer lezen
Promo

Profiteer vanaf 1 februari 2019 van onze Batibouw-condities!

Bezoek ons op Batibouw, spring binnen in onze toonzaal of contacteer ons voor een afspraak met één van onze adviseurs. Dan bekijken we graag met u de mogelijkheden.

Meer lezen
Advies

Vrebos op Batibouw 2018

Met Batibouw voor de deur wrijven we ons weer in de handen voor de jaarlijkse hoogmis van de Belgische bouw- en renovatiesector.

Meer lezen
Promo

Vrebos Najaarsactie

BESTEL VOOR 20 DECEMBER EN ONTVANG EEN KÄRCHER RUITENREINIGER*.

Meer lezen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.