Hittegolf? Al eens aan zonwerende ramen gedacht?
Advies

Hittegolf? Al eens aan zonwerende ramen gedacht?

Met temperaturen ver boven de 30°C en een historische code rood de voorbije week sneuvelden heel wat hitterecords. Verschillende hete dagen na elkaar kunnen de temperatuur in huis zeer onaangenaam maken. Wil u het in huis leefbaar houden? Dan is zonwerende beglazing de ideale oplossing.

Zonwerende beglazing is de perfecte combinatie van bescherming tegen opwarming door de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. De zonwerende ramen houden de warmte van de zon tegen zodat het binnenshuis aangenaam blijft om te vertoeven terwijl natuurlijk licht van de zon nog steeds vrolijk naar binnen kan schijnen.

VOORDELIGE VORM VAN ZONWERING

Om ramen zonwerend te maken, brengen we een coating van fijne metaallagen aan op de glasbladen. Op die manier worden de zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd. Deze zonwering is zeer eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Bovendien is zonwerende beglazing veel goedkoper dan andere mogelijkheden voor zonwering. Het is een investering bovenop uw  nieuwe beglazing en vraagt niet veel extra budget. Bovendien kan u dankzij zonwerende beglazing besparen op airco in de zomer.

BEGLAZING MET HEEL WAT OPTIES

Bij Vrebos kan u kiezen uit heel wat verschillende sterktes van zonwering en lichtdoorlaatbaarheid voor uw zonwerende ramen. Bovendien staan we u bij met onze 40 jaar ervaring in het maken van de juiste keuze voor uw beglazing, afhankelijk van de oriëntatie van uw gevels. Wenst u kruishouten tussen uw beglazing? Opteert u voor extraveilig gelaagd glas? Of heeft u nog andere wensen? Bij Vrebos is zonwerende beglazing verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Bent u op zoek naar zonwering voor uw woning, maar zijn zonwerende ramen niet onmiddellijk wat u op het oog had? Neem dan een kijkje in ons assortiment zonnetenten, screens, rolluiken of klapluiken. Of neem contact op met een van onze adviseurs. Ze helpen u graag om de ideale zonwering voor uw woning te vinden.

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews