Uw woning beschermen tegen de hitte? Een koud kunstje met deze zes opties
Advies

Uw woning beschermen tegen de hitte? Een koud kunstje met deze zes opties

“Hoe warmer, hoe liever” is een leuze die deze zomer zelfs door menig zonneklopper ingeslikt werd. De hittegolven met temperaturen tot tegen de 40°C dwongen iedereen om in huis wat schaduw en helaas vaak onbestaande koelte op te zoeken. Gelukkig bestaan er manieren om uw woning tegen de hitte te beschermen en ervoor te zorgen dat u binnen rustig kan verpozen. Wij bieden u alvast zes mogelijkheden om uw woning aangenaam koel te houden tijdens warme dagen.

1. ZONWERENDE BEGLAZING

Een coating van fijne metaallagen op de glasbladen zorgt ervoor dat het zonlicht gedeeltelijk gereflecteerd wordt. Onze zonwerende ramen bieden een perfecte mix van bescherming tegen de hitte van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Met een kleine aanvulling op de basisinvestering in uw ramen bespaart u heel wat op airconditioning.

2. SCREENS

Bent u op zoek naar een stijlvolle en tegelijk zeer effectieve vorm van zonwering? Dan zijn screens de perfecte oplossing voor uw woning. Screens blokken de zonnestralen af nog voor ze het glas bereiken. Daardoor blijft het binnenshuis maar liefst 7°C koeler dan buiten in warme periodes. Daarnaast voorkomen screens vervelende reflecties op beeldschermen en verkleuring van meubels door de zon. Bovendien kunnen onze screens in elke bouwsituatie ingepast worden. Naargelang uw wensen bouwen we de screens in in de constructie of in de voorbouw. Tot slot zijn er verschillende mogelijkheden voor eenvoudige automatische bediening.

3. ZONWERING IN ISOLATIEGLAS

Jaloezieën tussen het glas zijn een zeer onderhoudsvriendelijke oplossing voor zowel oververhitting, inkijk als lichtregulering. We integreren de zonwering in hermetisch afgesloten isolatieglas. Op die manier zijn de lamellen perfect beschermd tegen vocht, vet en stof. Bovendien is er geen sprake van storende elementen aan de gevel en besparen ze ruimte aan de binnenzijde. Het resultaat? Een volwaardige zonwering en lichtregulering die u ook bij zeer hevige wind of storm kan gebruiken.

4. ROLLUIKEN

Naast het feit dat rolluiken ervoor zorgen dat u op een warme zomerdag toch kan genieten van een frisse woning, garanderen ze ook uw privacy en schrikken ze potentiële inbrekers af. Rolluiken zijn budgetvriendelijke oplossing en Vrebos biedt een uitgebreid aanbod aan traditionele rolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. We leveren alle rolluiken in een uitgebreid kleurengamma en met verschillende bedieningsmogelijkheden.

5. KLAPLUIKEN

Of heeft u liever elegante en functionele klapluiken die uw gevel knap verfraaien en tegelijk de ideale zonwering vormen? Klapluiken zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden en garanderen daarnaast 100% privacy. Naast een uitgebreid gamma klapluiken, kan u bij Vrebos ook terecht voor prachtige sierluiken in PVC. We produceren onze luiken volledig zelf en zorgen voor verschillende uitvoeringen gaande van moderne, strakke versies, over originele luiken met verschillende onderverdelingen tot romantische luiken met verticale of horizontale lijnen. Zo kiest u de klap- of sierluiken die perfect bij uw woning passen.

6. ZONNETENTEN

Tot slot bieden we zonnetenten aan. Daarmee schermt u niet alleen uw woning af tegen de zon, maar ook uw terras. Bovendien wordt u niet gestoord door vervelende zonnestralen terwijl u op het terras wil genieten van een goed boek of aperitiefje. Vrebos zorgt voor compacte en elegante cassettes voor uw zonnetent, zodat de uitstraling van uw gevel slechts een minimale impact kent. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid aanbod van doeken voor uw zonnetent, RAL-kleuren voor uw cassette en bedieningsmogelijkheden. En ook voor een zonnescherm voor uw veranda of pergola bent u bij Vrebos aan het juiste adres.


Nog niet helemaal zeker welk type zonwering het best past bij u en uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze experts. Ze bieden u advies op maat bij u thuis en helpen u zo de perfecte zonwering uit te kiezen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast hier een kijkje. Bovendien kan u steeds rekenen op onze dienst na verkoop. We staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen.

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews