Waarom een zonnetent in de zomer ideaal is
Advies

Waarom een zonnetent in de zomer ideaal is

De zwoele zomer in combinatie met vrije avonden of welverdiende vakantie nodigen gegarandeerd uit om heerlijk te vertoeven buiten op het terras. Maar de hitte kan ook genadeloos toeslaan en u dwingen binnenshuis de koelte en de schaduw op te zoeken. Heeft u geen zin om binnen te blijven? Overweeg dan zeker de aankoop van een zonnetent. We vertellen u waarom!

IDEALE ZONNEBESCHERMING

Een zonnetent biedt een uitstekende bescherming tegen de zon. Het houdt de warmte tegen op uw terras, zodat u lekker in de schaduw kan genieten van een goed boek of kan tokkelen op uw smartphone, tablet of laptop. Bovendien behoudt u ook binnenshuis een aangename temperatuur. De hitte en de zonnestralen worden immers afgeschermd, zodat ze niet recht uw woning binnen schijnen. Van een win-win gesproken!

ZONNETENTEN IN ALLE KLEUREN EN MATEN

Een zonnetent moet mooi aansluiten bij uw woning en afgestemd zijn op uw designwensen. Daarom bieden we bij Vrebos zonnetenten in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Pogo met een eigentijds design en uiterst gemakkelijke montage. Of de Frevo, perfect voor moderne woningen dankzij de excellente en strakke afwerking en kleine kastafmetingen. Voor grote terrassen bieden we de Bolero met ingebouwde draagbuis, extra arm en muursteunen. Zo rusten we uw terras uit met een zonnetent tot wel 15 meter. Tot slot voorzien we ook zonnetenten voor op uw veranda of pergola. Ontdek hier ons aanbod.

COMPACT EN AUTOMATISCH

Vrebos biedt compacte en elegante cassettes voor een minimale impact op de uitstraling van uw gevel. Daarnaast kan u kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment doeken voor uw zonnetent en uit alle RAL-kleuren voor de cassettes. Bovendien bieden we verschillende mogelijkheden voor automatische bediening. Zo bepaalt u met een druk op de knop hoe ver de tent zich uitrolt.

Om u bij te staan bij de keuze van uw zonnetent zijn onze experts van de partij om u advies op maat te geven. Nadien kan u rekenen op een piekfijne plaatsing van uw zonnetent en toebehoren door onze plaatsers. Met 40 jaar ervaring op de teller verzekeren we u doordachte hulp bij uw keuze en een excellente opvolging van uw project. Onze dienst na verkoop staat immers altijd voor u klaar.

Wil u graag meer informatie over onze zonnetenten? Neem dan contact op met een adviseur of spring eens binnen in onze toonzaal in Overijse.

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews