Zonnetenten

Zonnetenten bieden een ideale bescherming tegen de zon en zorgen ervoor dat u te allen tijde volop van uw terras kan genieten. Voor onze zonnetenten kozen wij voor de leverancier Pol-Mar-Plast. Een stabiel Belgisch bedrijf dat sinds 1985 zijn vaste waarde op de markt heeft verdiend. Bij Vrebos kan u terecht voor zonnetenten in verschillende uitvoeringen. 

Soorten zonnetenten

Soliva

De Soliva is een elegant knikarmscherm. De eigentijdse vormgeving, makkelijke montage en gunstige prijs maken van dit zonnescherm een echte topper. De kast is volledig gesloten. De doekgoot verbergt het oprolmechanisme en beschermt het doek tegen vuil. De afwateringskanalen in de profielen en de zijkappen zorgen voor de afvoer van regen. 

Frevo

De Frevo kenmerkt zich door een hoge mate van afwerking tegen een scherpe prijs. De cassette is volledig gesloten, heeft een strak design en heel kleine afmetingen die slechts circa 14 cm van de muur komen. De gelakte zijkanten verbergen alle schroefjes en zorgen voor een strak geheel. 

Solution

De Solution is het grootste scherm in ons gamma. De ingebouwde rechthoekige draagbuis zorgt voor een extra stevigheid en stabiliteit, zelfs bij grote afmetingen. Bovendien kunnen hierdoor ook extra armen en muursteunen worden voorzien. 

Omega

Bent u op zoek naar zonwering voor uw veranda of pergola? Dan is onze serrezonwering Omega uw ideale oplossing. De Omega is een zonnescherm dat bovenop uw veranda of pergola wordt geplaatst. Het houdt het zonlicht en de warmte onder controle. Zowel voor vlakke glasoverkappingen als voor hellende raampartijen is de Omega zonwering een polyvalent systeem om efficiƫnt en comfortabel om te gaan met de zon. Deze serrezonwering is afkomstig van onze leverancier Luxaflex.

Naast zonnetenten bieden we natuurlijk ook een uitgebreid gamma in ramen, deuren en veranda's waarvoor we ook een assortiment zonnewering voorzien. Wil u graag meer weten over de andere soorten zonnewering die we aanbieden? Lees dan hier verder. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x