Rolluiken

Rolluiken bieden tal van voordelen. Zo beschermen ze niet alleen tegen zonlicht, ze werken ook zonwerend waardoor u in de zomer de warmte gemakkelijk buiten kunt houden. Bovendien werken rolluiken ook geluidsisolerend en verhogen ze uw privacy. Kortom: rolluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers.  

Soorten rolluiken

Bij Vrebos kan u kiezen voor traditionele rolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Traditionele rolluiken of inbouwrolluiken worden in de gevel ge├»ntegreerd waardoor het rolluik onzichtbaar is wanneer die is ingerold. Voor de plaatsing van traditionele rolluiken is het noodzakelijk om een uitsparing te voorzien in de gevel. Bij opbouwrolluiken daarentegen vormen raam en rolluik een geheel en wordt de kast op het raam gemonteerd. Zo hoeft u geen uitsparing te voorzien in uw gevel. Ideaal voor renovaties waar geen traditionele rolluiken aanwezig waren. 

Aanbod

Al onze rolluiken zijn verkrijgbaar in een groot kleurengamma. U kunt kiezen voor elektrische of handmatige rolluiken in aluminium of PVC, beide duurzame materialen die gemakkelijk zijn in onderhoud. Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Kies dan voor PVC-rolluiken. Die prijs ligt over het algemeen lager dan rolluiken in aluminium. Aluminium rolluiken lenen zich dan weer meer voor grotere raampartijen omwille van hun natuurlijke stevigheid. Bij Vrebos produceren wij ten slotte alles volledig zelf. Zo kunnen we het rolluik perfect afstemmen op uw noden.

Nog niet helemaal overtuigd van onze rolluiken, maar wil u toch graag uw ramen of gevel verfraaien? Neem dan een kijkje bij onze klap- en sierluiken, elk met hun eigen mogelijkheden en voordelen.

Ben je naast een rolluik ook op zoek naar nieuwe ramen? Bekijk hier onze opties voor ramen en deuren op maat van uw woning.

Zonwering

Dankzij rolluiken kunt u genieten van een frisse woning op een hete zomerdag. U kunt bij Vrebos echter terecht voor een heel gamma aan zonwerende producten. Lees hier meer over onze andere oplossingen. 

Wilt u meer informatie over onze rolluiken? Contacteer ons. Onze experten overlopen graag met u alle mogelijkheden. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x