Sierluiken en klapluiken

Zakt u graag eens onderuit in de zetel of wil je tijdens de warme zomers jouw woning extra koel houden? Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden. Bovendien zijn klapluiken geluidswerend en zorgen ze voor minder energieverlies. Als kers op de taart zijn ze een extra afschrikmiddel voor potentiƫle inbrekers, omdat ze zich te snel zouden verraden door het lawaai bij het openen van de klapluiken.

Bent u nog niet overtuigd van het nut van onze klapluiken maar bent u wel op zoek naar een betaalbare oplossing om uw gevel te verfraaien? U houdt van een rustieke of pastorale stijl of bent op zoek naar net dat tikje extra elegantie? Dan zullen onze sierluiken u zeker bekoren! Bij Vrebos kan u terecht voor een heel gamma aan klap-en sierluiken in PVC, in verschillende uitvoeringsmogelijkheden: strak, met verschillende onderverdelingen of met verticale of horizontale latjes of lijnen. Wij produceren alles volledig zelf en kunnen zo het klap- of sierluik van uw dromen leveren. 

Klapluiken zijn een zeer geschikte vorm van zonwering. Daarnaast bieden we een heel gamma aan andere vormen van zonwering. Bovendien hebben we naast klap- en sierluiken ook een heel assortiment aan rolluiken. Ook rolluiken bieden tal van voordelen. Ze zijn o.a. geluidswerend en garanderen volledige privacy. Klik hier voor meer informatie over onze rolluiken.

Bent u naast luiken op zoek naar nieuwe ramen voor uw woning? Neem dan zeker hier een kijkje of neem contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag bij met advies op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x