Vrebos op Batibouw 2018
Advies

Vrebos op Batibouw 2018

BATIBOUW 2018

Met Batibouw voor de deur wrijven we ons weer in de handen voor de jaarlijkse hoogmis van de Belgische bouw- en renovatiesector. Ook Vrebos is er uiteraard weer bij. We geven u alvast graag een voorsmaakje van wat u dit jaar kan ontdekken op onze stand en hopen u te mogen verwelkomen op Batibouw van 22 februari en 4 maart! Tot dan!

Vrebos zet nieuwe kleuren van Veka in de verf

Met PVC-profielen van Veka, levert Vrebos kwaliteitsproducten van de bovenste plank. We introduceren een nieuwe kleurenreeks in ons aanbod van de marktleider: Veka Spectral. Dankzij de innovatieve oppervlakteverdelingstechnologie geeft het nieuwe lakveredelde oppervlak het profiel in kunststof een unieke esthetische dimensie.

Veka Spectral overtuigt door een hoogstaand design en moderne kleuren in ultramatte vormgeving, uitstekende technische en mechanische producteigenschappen en een hoge resistentie. Benieuwd? Ontdek Veka Spectral en de nieuwe ultramatte kleuren op onze stand in Paleis 4!

Betere warmte-isolatie met Avantis Smartline 70

Ook in aluminium profielen maakt Vrebos zich sterk. Op Batibouw stellen we graag de nieuwe serie Avantis Smartline 70 van SAPA aan u voor. Deze reeks profielen pakt uit met een betere warmte-isolatie dankzij een vernieuwde thermische brug. Het resultaat? Betere thermische waarden tot 25% met een bouwdiepte van 70 mm!

Profiteer van onze Batibouw-condities

Ook dit jaar trakteert Vrebos u in het kader van Batibouw op speciale condities en voordelen! Hebt u uw oog laten vallen op nieuwe ramen of deuren? Bestel voor 26 mei 2018 en profiteer naargelang het totale aankoopbedrag van kortingen tot maar liefst 1000 euro! Wenst u meer info over deze actie? Contacteer ons en houd zeker onze Facebookpagina in de gaten!

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews