Samenwerking Architect Jonathan Coenen
Project

Samenwerking Architect Jonathan Coenen

“MET VREBOS TASTEN WE DE GRENS AF VAN WAT TECHNISCH MOGELIJK IS”

Architect Jonathan Coenen. In de Druivenstreek staat deze naam inmiddels al jaren als een huis, net zoals zijn realisaties. Zijn stijl is een neutraal, hedendaags maar tijdloos design dat nooit zal vervelen, met oog voor strakke lijnen én voldoende lichtinval. Voor dit laatste doet Jonathan Coenen graag beroep op de producten en expertise van ramen- en deurenspecialist Vrebos. “Met Vrebos hebben we de ideale leverancier die ons toelaat qua design tot het uiterste te gaan zonder in te boeten op kwaliteit of duurzaamheid.”

Vanuit zijn kantoor in Overijse ontwerpt en ontwikkelt Jonathan Coenen samen met drie andere architecten woonprojecten zowel binnen als buiten de grenzen van de Druivenstreek. “Voor projectontwikkelaars ontwerpen we kleine tot grotere appartementencomplexen, maar voornamelijk focussen we op woningbouw. We ontwerpen en bouwen villa’s voor zowat alle budgetten”, vertelt Jonathan Coenen.

Budgetvriendelijk of niet, de realisaties van Jonathan Coenen laten zich stuk voor stuk karakteriseren door een strak en neutraal design dat zowel eenvoud als kracht uitstraalt en van alle tijden is. “We tekenen huizen die over tien of twintig jaar nog in de smaak zullen vallen en daarom ook hun waarde behouden. Pastorijwoningen, piramidedaken of fermettes vind je niet terug in onze schetsboeken. Dit zijn tijdelijke trends en daar doen we niet aan mee.”

Voor Jonathan Coenen houdt een project niet op bij de laatste potloodlijn. “We staan ook in voor de werfopvolging. We coördineren het werk van aannemers en installateurs voor een kwalitatieve afwerking en tijdige aflevering. Daarnaast bieden we steeds vaker een totaalconcept waarbij we niet alleen de buitenkant ontwerpen maar ook het volledige interieur uittekenen en verzorgen. Van badkamers over keukens tot inbouwkasten. Alles volledig op maat.

REKENEN OP DE IDEALE LEVERANCIER

Wie het niet kan laten om in het straatbeeld eens binnen te kijken in een van de huizen van Jonathan Coenen, doet dit meer dan waarschijnlijk door ramen van ramen- en deurenspecialist Vrebos. “Het ontwerp van een woning staat of valt met de ramen. Daarom gaan we steeds op zoek naar vernieuwing, grotere glaspartijen en slankere profielen. Met Vrebos kunnen we de grens aftasten van wat technisch mogelijk is, zonder te raken aan de kwaliteit, de stabiliteit, de duurzaamheid en het kostenplaatje. Is iets onhaalbaar? Dan gaan we in dialoog en zoeken we de beste oplossing aan een redelijke prijs. Zo dagen we elkaar uit om de lat alsmaar hoger te leggen.”

Vrebos gaat al jaren prat op een uitstekende dienst na verkoop. Ook hier plukt Jonathan Coenen de vruchten van. “Als architecten staan we in voor alle leveranciers met wie we samenwerken. Als een van hen je met een probleem laat zitten bij een klant, heb je grote miserie. Van Vrebos weten we dat ze steeds hun garantie en beloftes nakomen. We kunnen op hen rekenen. Dit creëert voor ons heel wat gemoedsrust.”


STIPTHEID

Naast prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid, kan Jonathan Coenen bij Vrebos steeds uitgaan van de nodige stiptheid. “Er komt veel kijken bij de planning van een nieuwbouw. De afleveringsdatum is er en de verschillende werken en installaties moeten elkaar goed opvolgen. Wat dat betreft is Vrebos een zekerheid. Je krijgt een datum van plaatsing en die dag staan ze er. Zonder fout. Ten slotte werken ze zeer open en duidelijk. Offertes bespreken, of indien nodig aanpassen, gebeurt steeds heel transparant. Verrassingen op de factuur tien weken na datum zijn bij Vrebos uit den boze. Dit maakt hen de ideale leverancier.”

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews