Doorval-beveiliging

Valgevaar is voor kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren een reëel probleem. Het is echter makkelijk te voorkomen met een efficiënte vorm van doorvalbeveiliging.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de doorvalbeveiliging van uw dromen.

  • Veilig wonen

  • Esthetisch design

  • Veelzijdig toepasbaar

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Doorvalbeveiliging
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Glazen doorvalbeveiliging voor ramen

Bescherm uzelf en anderen door een doorvalbeveiliging te plaatsen bij ramen op een verdieping die minder dan 90 cm van de vloer verwijderd zijn en die niet op een terras of balkon uitgeven.  

Zo vermijdt u bijvoorbeeld dat er iemand naar beneden kan vallen als de vensterdeur open staat.

Sterke kwaliteit
Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing én afwerking van doorvalbeveiliging

Een mooie afwerking is van groot belang. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van doorvalbeveiliging

Open gerust uw raam

Doorvalbeveiliging vermijd dat iemand door een open raam naar beneden kan vallen. Omdat alles met glas afgesloten is, kunnen uw kinderen er ook niet opklimmen of klem komen te zitten tussen de spijlen.

Belgische topkwaliteit

Al onze doorvalbeveiliging wordt geproduceerd in onze eigen productiehal van 7000 m2 in Gembloux. Hier combineert Vrebos onvervalst vakmanschap met een hoogtechnologisch machinepark. Het resultaat is glasheldere topkwaliteit.

Flexibele opbouw

Doordat we werken met glazen doorvalbeveiliging blijft de lichtinval van uw raam behouden en is de esthetische invloed op uw gevel minimaal. Bij ons kan u terecht voor raamprofielen in PVC en ALU. Voor beide soorten ramen bieden we doorvalbeveiliging aan.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Doorvalbeveiliging

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je doorvalbeveiliging plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews