PVC ramen & deuren

Niets zo aangenaam als de rust en kalmte van je eigen thuis. Dat is één van de grote voordelen van ramen en deuren in PVC. Behalve de lage kostprijs, biedt PVC een zeer goede geluidsisolatie, zeker wanneer u kiest voor een meerkamersysteem.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de ramen van uw dromen.

  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

  • Wind- en waterdichtheid

  • Geschikt voor buigwerk

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
PVC ramen en deuren
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

PVC, altijd een goede keuze voor ramen & deuren

PVC is zeer onderhoudsvriendelijk, een goede reiniging nu en dan volstaat. Dit materiaal is eenvoudig af te wassen en u hoeft niet naar de winkel voor een speciaal afwasproduct. Eender welk mild afwasmiddel, zoals bv. Dreft, klaart de klus. Handig, toch?

Wanneer u opteert voor raamprofielen of deuren in PVC dan geniet u van een keuze uit een grote waaier aan kleuren. Door het grote aanbod aan kleurenfolies en hoogwaardige houtimitaties bent u er zeker van dat uw PVC ramen en deuren perfect aansluiten bij de stijl van uw woning: van rustiek tot modern, alles is mogelijk!

Onderhoudsvriendelijk
Veelzijdig toepasbaar

Plaatsing én afwerking van PVC ramen en deuren

Een mooie binnenafwerking is van groot belang. Ze maakt immers deel uit van uw interieur. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing.

Bij nieuwbouw worden de ramen bijna altijd afgewerkt met pleisterwerken. Deze mogelijkheid bieden wij ook aan in verbouwing. Bij verbouwing kan u om kosten te besparen het bestaande plakwerk behouden en alles afwerken met een fijn latje in dezelfde kleur als uw raam.

Bekijk het aanbod
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van PVC ramen en deuren

Uitstekende isolatie

Of het nu gaat om thermische of akoestische isolatie, PVC scoort op dit vlak het best. Zo kan u niet alleen genieten van de rust van uw eigen woning, u bespaart ook heel wat op uw energiefactuur! Bovendien is het geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Flexibel design

Door de buigzame profielen zijn PVC ramen en deuren toepasbaar in alle bouwstijlen. Bovendien kies je uit een grote waaier kleuren.

Veilig en duurzaam

PVC ramen en deuren beschikken over vlamwerende eigenschappen. Dit maakt ze enorm veilig en duurzaam. Daarnaast zorgt hun kwaliteit er ook voor dat de ramen en deuren inbraakveilig zijn.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
PVC ramen en deuren

Ons aanbod PVC ramen en deuren

Softline 70 AD
Softline 70 AD
Dankzij zijn beperkte aanzichtbreedte en de licht afgeronde kanten is dit een zeer geliefd profiel.
Softline 82 MD
Softline 82 MD
Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie, Softline 82 MD voldoet aan de eisen.

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews