Sierluiken en klapluiken

Zakt u graag eens onderuit in de zetel of wil je tijdens de warme zomers jouw woning extra koel houden? Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de luiken van uw dromen.

  • Geluidswerend

  • Extra isolerend effect

  • Inbraakveilig

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Klapluiken
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Het klap- of sierluik van uw dromen, volledig op maat

U houdt van een rustieke of pastorale stijl of bent op zoek naar net dat tikje extra elegantie? Dan zullen onze sierluiken u zeker bekoren!

Bij Vrebos kan u terecht voor een heel gamma aan klap-en sierluiken in PVC, in verschillende uitvoeringsmogelijkheden: strak, met verschillende onderverdelingen of met verticale of horizontale latjes of lijnen.

Hoge kwaliteit
Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing én afwerking van sierluiken en klapluiken

Een mooie afwerking is van groot belang. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen. Daarnaast isoleren we ook bestaande rolluikkasten of hangen we de nodige gordijnrails en -kasten.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van sierluiken en klapluiken

Zonwering

Klapluiken zijn een zeer geschikte vorm van zonwering.  Ze zijn o.a. geluidswerend en garanderen volledige privacy. Daarnaast bieden we een heel gamma aan andere vormen van zonwering.

Duurzaamheid

Door het gebruik van duurzame materialen gaan de sierluiken en klapluiken zeer lang mee. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en en zorgen ze voor minder energieverlies. Als kers op de taart zijn ze een extra afschrikmiddel voor potentiële inbrekers, omdat ze zich te snel zouden verraden door het lawaai bij het openen van de klapluiken.houden de warmte buiten.

Belgische topkwaliteit

Al onze sierluiken en klapluiken worden geproduceerd in onze eigen productiehal van 7000 m2 in Gembloux. Hier combineert Vrebos onvervalst vakmanschap met een hoogtechnologisch machinepark. Het resultaat is glasheldere topkwaliteit. Stuk voor stuk voldoen onze sierluiken en klapluiken aan de strengste eisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Sierluiken

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je screens plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews