Screens

Screens zijn een iets duurdere, maar wel een zeer elegante oplossing voor zonnewering. Met screens kiest u op welk moment u graag de warmte van de zon buitensluit en zijn perfect als zonwering voor uw ramen. De screens zijn zowel als doek én als lamellen beschikbaar.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de screens van uw dromen.

  • Volledig op maat

  • Esthetisch design

  • Beperkte inkijk

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Screens
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Kies voor elegantie met screens op maat

Onze doek screens zijn een parel voor het oog. U kan ook kiezen voor de zeer onderhoudsvriendelijke lamellen tussen het glas. Doordat ze niet worden aangetast door vocht en vet, zijn ze een ideale oplossing in bv. uw keuken of badkamer.

U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en met grote keuze voor uw screendoeken of lamellen.

Onderhoudsvriendelijk
Veelzijdig toepasbaar

De voordelen van screens

Zonwering

Dankzij screens kunt u genieten van een frisse woning op een hete zomerdag. U kunt bij Vrebos terecht voor een heel gamma aan zonwerende producten.

Flexibele opbouw

De screens zijn zowel als doek of als lamellen beschikbaar. Je kan ze in aanbouw of volledig weggewerkt plaatsen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Screens

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je screens plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews