Rolluiken

Rolluiken bieden tal van voordelen. Zo beschermen ze niet alleen tegen zonlicht, ze werken ook zonwerend waardoor u in de zomer de warmte gemakkelijk buiten kunt houden.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de rolluiken van uw dromen.

  • Extra isolerend effect

  • Inbraakveilig

  • Beperkte inkijk

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Rolluik
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Kies voor bescherming met het juiste rolluik

Rolluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers.

Al onze rolluiken zijn verkrijgbaar in een groot kleurengamma. U kunt kiezen voor elektrische of handmatige rolluiken in aluminium of PVC, beide duurzame materialen die gemakkelijk zijn in onderhoud.

Inbraakveilig
Veelzijdig toepasbaar

De voordelen van rolluiken

Zonwering

Dankzij rolluiken kunt u genieten van een frisse woning op een hete zomerdag. U kunt bij Vrebos terecht voor een heel gamma aan zonwerende producten.

Flexibele opbouw

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Kies dan voor PVC-rolluiken. Die prijs ligt over het algemeen lager dan rolluiken in aluminium. Aluminium rolluiken lenen zich dan weer meer voor grotere raampartijen omwille van hun natuurlijke stevigheid. Ook bij combirolluiken en voorzetrolluiken kiezen we standaard voor de stevigheid van aluminium bladen.

Belgische topkwaliteit

Al onze rolluiken worden met de grootste zorg geproduceerd en aangeleverd door leverancier Pol-Mar-Plast. Stuk voor stuk voldoen onze rolluiken aan de strengste eisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Rolluiken

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je rolluiken plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews