Verluchtings-roosters

Een goede verluchting van uw woning is essentieel. Een goede ventilatie voert immers vervuilde, vochtige lucht af en brengt gezonde droge buitenlucht naar binnen.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de verluchtingsroosters van uw dromen.

  • Energiezuiniger verwarmen

  • Gezonde droge buitenlucht

  • Afvoer van vuile lucht

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Verluchtingsroosters
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Kies voor verluchting met het juiste rooster

In tegenstelling tot wat velen denken, is de luchtkwaliteit in huis gemiddeld 10 keer slechter dan de buitenlucht-kwaliteit. Koken, douchen, verwarmen, poetsen en zelfs ademen en zweten zorgen voor verontreinigde lucht. Te veel vocht in huis leidt tot geurtjes, condensatie en schimmelvorming.

U scoort er bovendien niet alleen een goede gezondheid mee. Uw woning zal ook gemakkelijk en daardoor energiezuiniger opwarmen.

Voor uw gezondheid
Energiezuiniger

Plaatsing én afwerking van verluchtingsroosters

Een mooie afwerking is van groot belang. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van verluchtingsroosters

Uitstekende ventilatie

Op termijn kan een slecht binnenhuisklimaat de gezondheid van de bewoners schaden. Ademhalingsproblemen, een droge keel, oogirritatie, hoofdpijn, allergieën, concentratieverlies, energietekort of slaperigheid zijn slechts enkele van de mogelijke gevolgen. Daarom is het uitermate belangrijk om grondig en regelmatig te ventileren.

Belgische topkwaliteit

Voor onze verluchtingsroosters kiezen wij RENSON als leverancier. Renson is een Belgisch bedrijf dat startte in 1909 en tot op heden is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd bedrijf.

Flexibele opbouw

U kan bij ons terecht voor verschillende verluchtingsroosters: ingewerkt in het glas, op het raam, in uw rolluikkast of in uw screen, handmatig of automatisch te bedienen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Verluchtingsroosters

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je verluchtingsroosters plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews