Insectenwering

Om insecten en klein ongedierte uit uw huis te houden, kan u bij ons terecht voor vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren in alle mogelijke kleuruitvoeringen en vormen.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de insectenwering van uw dromen.

  • Houd insecten buiten

  • Luchtdoorlatend

  • Ook geschikt met huisdieren

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Insectenwering
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Ideale insectenwering, volledig naar uw wens

Voor uw vliegenramen kan u  kiezen uit het volledige RAL-kleurengamma. Zo bent u er zeker van dat u steeds een kleur vindt die past bij uw raam!

Voor uw doek kiest u uit een standaard gaas, petscreen of clear view. Een petscreen is extra stevig en zorgt voor een langere levensduur van uw vliegengaas, zelfs wanneer uw huisdier hier regelmatig tegen opspringt. De clearview zorgt dan weer voor een zeer helder en transparant zicht naar buiten.

Huisdier vriendelijk
Snelle plaatsing

Plaatsing én afwerking van insectenwering

Een mooie afwerking is van groot belang. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen. Daarnaast isoleren we ook bestaande rolluikkasten of hangen we de nodige gordijnrails en -kasten.

Bekijk het aanbod
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van insectenwering

Anti-ongedierte

Gedaan met vliegen in huis wanneer u extra wilt verluchten. Door het gaas komt er voldoende frisse lucht binnen maar worden insecten buiten gehouden.

In lijn met uw stijl

We zorgen er altijd voor dat uw insectenwering perfect aansluit bij uw ramen en deuren. U kan bij ons kiezen uit ramen en deuren in PVC of aluminium.

Kwaliteitsvolle leverancier

Onze vliegenramen zijn afkomstig van onze leverancier Feneko. Feneko staat al meer dan 20 jaar garant voor aluminiumbewerking in topkwaliteit. Die ervaring en knowkow hebben ervoor gezorgd dat Feneko zich ontpopt heeft tot dé referentie op vlak van aluminium insectenwering.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Insectenwering

Ons aanbod insectenwering

Classic vliegenraam
Classic vliegenraam
De tijdloze klassieker, deze uitvoering biedt voor elk raam dé geschikte oplossing.
Inzetvliegenraam
Inzetvliegenraam
Bij klassieke ramen of blokramen is het nodig om een inzetvliegraam te plaatsen. Even efficiënt!
Classic vliegendeur
Classic vliegendeur
Dé standaard voor wanneer een volledige deur insectwerend moet zijn.

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je screens plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews