Beglazing

De beglazing van uw ramen is van groot belang. Het bepaalt of u een heldere kijk hebt op wat er zich buiten afspeelt, of er veel zonlicht naar binnen kan schijnen en of via het raam warmte verloren gaat of net behouden blijft.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de beglazing van uw dromen.

  • Beglazing van de hoogste kwaliteit

  • 100% Belgische partner

  • Veelzijdig toepasbaar

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Beglazing
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Het design van uw beglazing

Ook met het design van uw beglazing kan u heel wat kanten uit. Voor ramen op een hoek kan u kiezen voor beglazing zonder verticale profielen of u kan ervoor kiezen het glas te zandstralen.

U kan kiezen voor koud verlijmde beglazing (glas op glas). Hierbij wordt de hoek van een gebouw of twee ruiten die in elkaars verlengde liggen, uitgevoerd zonder verticale profielen.

Zandstraling maakt het glas mat, waardoor je er niet meer kan door kijken. Zo combineer je natuurlijke lichtinval met privacy. Het is ook mogelijk om logo’s en tekeningen te laten zandstralen of te laten printen op het glas.

Sterke kwaliteit
Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing én afwerking van beglazing

Een mooie afwerking is van groot belang. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De verschillende soorten beglazing

Dubbele beglazing

Deze beglazing combineert een uitzonderlijk isolatievermogen met een zeer grote doorzichtbaarheid waardoor u maximaal profiteert van natuurlijk licht in uw woning!

Driedubbele beglazing

Dit ongelooflijk isolerend glas maakt het mogelijk grote raampartijen te creëren en dat met zeer beperkte verwarmingskosten. Lage-energiehuizen of economische huizen maken volop gebruik van dit nieuw, sterk presterend glas.

Zonwerende beglazing

Zonwerende beglazing is de ideale combinatie tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Door het aanbrengen van fijne metaallagen op de glasbladen worden zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd en wordt het glas minder doorzichtig. Er zijn verschillende sterktes van zonwering en lichtdoorlaatbaarheid mogelijk.

Geluidswerende beglazing

Woont u in een drukke buurt en wil u graag wat meer genieten van de stilte? Dan kan geluidswerende beglazing heel wat soelaas bieden. Dankzij een geluiddempende folie tussen de verschillende glaslagen van uw beglazing worden heel wat decibels gedrukt.

Veiligheid beglazing

Gelaagd glas bestaat uit twee of meerdere glasbladen, samengevoegd door één of meerdere PolyVinylButyral lagen. Hierdoor blijven glasstukjes, in geval van breuk, met elkaar verbonden. Door het feit dat de glasstukken niet loskomen, verminderd gelaagd glas het risico op snijwonden en verhoogt het de inbraakveiligheid.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beglazing

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je beglazing plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews