Veranda

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de veranda van uw dromen.

  • Geniet van meer woonruimte

  • Profiteer langer van de zomer

  • Geen ingrijpende verbouwingen

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Veranda
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Haal het zonnetje in huis met een veranda op maat

Bij ons vindt u bovendien steeds de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden.

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda.

Extra natuurlijk licht
Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing én afwerking van veranda's

Een mooie afwerking is van groot belang, ook buiten. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel instaan voor de plaatsing van uw nieuw buitenschrijnwerk.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes rondom de ramen, tabletten, Gyproc, pleisterwerk of bekasting in MDF of PVC. Daarnaast isoleren we ook bestaande rolluikkasten of hangen we de nodige gordijnrails en -kasten.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van een veranda

Innovatieve technieken

Bij ons vindt u steeds de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden: een veranda met of zonder thermische onderbreking, uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, gelaagde beglazing of kunststof platen. Bovendien kan u reeds zonwering integreren in uw veranda.

Snelle plaatsing

Aangezien een veranda eenvoudigweg kan worden toegevoegd aan de bestaande structuur van een woning, moeten er in de meeste gevallen geen ingrijpende verbouwingswerken gebeuren. Zo geniet u in geen tijd van meer zon in huis.

Belgische topkwaliteit

Al onze veranda’s worden bij u ter plaatse gemonteerd. Hier combineert Vrebos onvervalst vakmanschap met hoogwaardige verandaprofielen van leverancier Skylux. Het resultaat is glasheldere topkwaliteit. Stuk voor stuk voldoen onze veranda's aan de strengste eisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Veranda

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je veranda plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews