Terras overkapping

Een elegante terrasoverkapping gecreëerd om in alle hedendaagse noden te voorzien. Ons gamma bestaat uit 3 verschillende modellen die elk over unieke eigenschappen beschikken.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de overkapping van uw dromen.

  • Stijlvol design voor elke stijl

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden

  • 4 seizoenen genieten

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Terrasoverkapping
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

De juiste overkapping, dat is ieder seizoen genieten

Vrebos plaatst overkappingen van de gerenomeerde leverancier Corradi. Door het gepatendteerde daksysteem zijn de overkappingen enorm flexibel in gebruik.

Volledig gesloten biedt het vouwdoek niet alleen schaduw maar is het ook geschikt om tijdens een regenbui gezellig te kunnen blijven zitten. De goten in de kolommen vangen het water op en voeren het af naar buitenkant van de structuur.

Onderhoudsvriendelijk
Veelzijdig toepasbaar

De voordelen van een terrasoverkapping

Esthetisch design

Leverancier Corradi, leider in het segment “Outdoor living”, staat sinds 1978 voor Italiaanse kwaliteit en design en dat zié je! De aluminium structuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. Zo is de terrasoverkapping toepasbaar in alle bouwstijlen.

Flexibele opbouw

De terrasoverkappingen zijn zowel vrijstaand als in aanbouw te plaatsen. Ideaal om een terras, tuingedeelte of jacuzzi te overkappen, of deze nu vlak aan je woning gelegen zijn of achteraan in de tuin.

Volledig op maat

Je kan de terrasoverkapping volledig naar je hand zetten. Als dakbedekking zijn zowel het vouwdoek als de lamellen een perfecte keuze. Vervolledig je terrasoverkapping met glazen schuifwanden, aura panelen of screens en personaliseer zo tot een ideale buitenruimte.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Terrasoverkapping

Ons aanbod terrasoverkappingen

Maestro Pergotenda
Maestro Pergotenda
De terrasoverkapping met vouwdoek is een vaste waarde geworden in de ‘Outdoor Living’ wereld.
Maestro Bioclimatics
Maestro Bioclimatics
Lamellendak met geïntegre screenkasten, een weggewerkte motor en geen zichtbare schroeven.
Alba Bioclimatics
Alba Bioclimatics
Door de kantelbare lamellen is de hoeveelheid lichtinval en ventilatie zelf eenvoudig te regelen.

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je terrasoverkapping plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews