Pergola

Een pergola laat u toe het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, ongeacht de weersvoorspelling. Deze terras- of tuinoverkapping is de ideale manier om in de zomer te genieten van verkoelende schaduw of te schuilen voor een regenbui.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de pergola van uw dromen.

  • Creëer een unieke buitenruimte

  • Extra meerwaarde voor uw woning

  • Geen ingrijpende verbouwingen

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Pergola
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Creëer een gezellig plekje schaduw met een pergola

Of het nu rustiek, modern, klassiek of tijdloos is, bij Vrebos vind je een pergola of terrasoverkapping passend bij je woning en op maat van alle noden en wensen.

Dankzij extra maatregelen zoals zijwanden zit je uit de wind. Een pergola creëert een unieke buitenruimte om het maximum uit je tuin te halen.

Onderhoudsvriendelijk
Snelle oplevering

Plaatsing én afwerking van pergola's

Een mooie afwerking is van groot belang, ook buiten. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen. Daarnaast isoleren we ook bestaande rolluikkasten of hangen we de nodige gordijnrails en -kasten.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van een pergola

Geniet langer van de zon

Heerlijk toch? In de frisse buitenlucht vertoeven, terwijl het regent en u heerlijk droog onder uw pergola zit? U kan ongeacht de weersomstandigheden genieten van uw veranda. Ze biedt bescherming tegen de regen en houdt ook langer de warmte van de zon vast. De ideale plek dus om u te installeren wanneer het buiten al iets kouder begint te worden.

Volledig op maat

U kan kiezen voor een dakbedekking van gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder, mat, zonwerend, enz.) of van kunststof platen (16mm, 32mm, helder, opaal, zonwerend, enz.), met of zonder zonnescherm, met of zonder gootverhogingsprofiel, enzovoort. Alle mogelijke RAL kleuren zijn beschikbaar.

Belgische topkwaliteit

Al onze pergola's worden geproduceerd in onze eigen productiehal van 7000 m2 in Gembloux. Hier combineert Vrebos onvervalst vakmanschap met een hoogtechnologisch machinepark. Het resultaat is glasheldere topkwaliteit. Stuk voor stuk voldoen onze pergola's aan de strengste eisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Pergola

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je pergola plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews