Veranda

Veranda

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent. Lees hier alles over de voordelen van een veranda. 

Europees marktleider SKYLUX, is onze leverancier voor de dakonderdelen van veranda’s. Hun gamma CLIMAX staat garant voor daken van de beste kwaliteit. Qua dakbedekking heeft u verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor acrylaat- en polycarbonaatplaten of gelaagde beglazing, al dan niet met zonnewering.

Bij ons vindt u bovendien steeds de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden: 

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium, mogelijk in alle RAL kleuren. Voor de verticale elementen kan u echter kiezen tussen aluminium of pvc uit het gehele Vrebos gamma.

  • U kan kiezen voor een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Voor de dakbedekking kiest u uit gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder of zonnewerende beglazing) of uit kunststofplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Haal het zonnetje in huis

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda, in PVC of ALU. Lees hier meer over de voordelen van respectievelijk aluminium en PVCMet 40jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Haal vandaag nog het zonnetje in huis!

Wil u graag een veranda kopen, maar weet u nog niet precies wat kiezen? Kom langs in onze toonzaal in Overijse voor een gesprek met onze adviseurs voor advies op maat. Neem ondertussen een kijkje bij onze recente projecten om wat inspiratie op te doen. Wil u graag al wat meer informatie over de prijs van onze veranda's? Lees dan hier verder. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x