Prijzen aluminium ramen

Prijzen aluminium ramen

De prijzen van aluminium ramen liggen over het algemeen iets hoger dan de prijzen voor PVC ramen. Maar aluminium ramen bieden u meer mogelijkheden voor grote en strakke raampartijen. Ook uw kleurenkeuze is uitgebreider bij aluminium profielen.  Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud, waardoor ook uw onderhoudskosten laag blijven.

De prijs van aluminium ramen verschilt naargelang het raamtype. Zo is de prijs van een vast raam lager dan de prijs van een draai- en kiepraam, valraam of schuifraam. Daarnaast kunt u ook verluchtingsroosters, rolluiken, zonwering of horren bij uw ramen bestellen. Bij Group Vrebos helpen wij u met de keuze van het juiste raam op de juiste plaats. Bovendien bezorgen wij u snel een gratis offerte. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. 

Bereken de prijs van uw ALU ramen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor- en nadelen van aluminium ramen

De juiste keuze van ramen is niet altijd gemakkelijk. Een van de grote voordelen van aluminium ramen is dat ze van nature heel sterk zijn waardoor grotere raampartijen mogelijk zijn. Ze zijn ook roestbestendig en duurzaam. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud en 100% recycleerbaar. Aluminium ramen hebben daarnaast weinig tot geen nadelen. 

Wenst u meer te weten over onze ramen in PVC? Lees dan hier verder.

Wil u ramen kopen, maar weet u nog niet goed wat kiezen? Neem dan contact met ons op of spring eens binnen in onze toonzaal in Overijse. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x