Profiteer tot en met 30 juni van onze Veranda-actie!
Promo

Profiteer tot en met 30 juni van onze Veranda-actie!

Nu het kwik stijgt, dwalen onze gedachten al af naar zwoele zomeravonden in de tuin of op het terras met vrienden en familie. We willen iedereen zo lang mogelijk laten genieten van de zomer en gaan daarom dit jaar opnieuw van start met onze Veranda-actie. Een veranda of pergola brengt immers buiten naar binnen, vergroot de woonruimte en zorgt voor natuurlijk licht in huis.

De Veranda-actie loopt van 30 april tot en met 30 juni. We doen iedereen die dan een veranda of pergola bestelt ter waarde van minstens 10.000 euro, exclusief BTW, een elektrische barbecue van Weber cadeau. Perfect om deze zomer in fijn gezelschap te genieten van heerlijke gegrilde brochettes en geroosterde aardappelen.

KOM NAAR DE VERANDADAG!

Vrebos zou Vrebos niet zijn als we onze Veranda-actie niet feestelijk zouden vieren. Op zaterdag 18 mei nodigen we iedereen van harte uit in onze toonzaal in Overijse van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vrebos trakteert u en het hele gezin op een hapje en een drankje. U kan dan ook terecht bij onze adviseurs voor meer informatie over de voordelen van een veranda of pergola.

Wil u meer weten over de voordelen van onze veranda’s en pergola’s? Lees dan hier verder.

Neem voor meer informatie over de Veranda-actie gerust contact met ons op of bel naar 02 687 46 29.

Bekijk alle foto's

No items found.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alle acties en waardevolle tips.
Door op de bovenstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Relevante artikels

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews