Gordijngevels

Een gordijngevel, glasgevel of vliesgevel is een niet dragende gevel tussen de binnen- en buitenkant van een gebouw en vervangt een ‘gewone’ buitenmuur.

U kan steeds op ons rekenen voor de nodige uitleg en het gepaste advies, zodat u uiteindelijk kan kiezen voor de gordijngevels van uw dromen.

  • Breng de buitenwereld naar binnen

  • Stak en elegant design

  • Onderhoudsvriendelijk

Vraag gratis een offerte aan
We hebben je offerte aanvraag goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews.
Gordijngevel
We werken enkel samen met de beste leveranciers op de markt.

Breng buiten naar binnen met een gordijngevel

Een gordijngevel zorgt voor veel dag- en zonlicht binnenshuis een laat de ruimte optisch groter lijken.

Door de grote ramen heb je een optimaal zicht op je tuin of buitenzicht.

Natuurlijke lichtbron
Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing én afwerking van gordijngevels

Een mooie afwerking is van groot belang, ook buiten. Bij Vrebos bieden we u dan ook verschillende mogelijkheden aan zowel voor nieuwbouw als verbouwing. In tegenstelling tot andere leveranciers die meestel enkel plaatsen.

We bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Van latjes, tabletten en platen tot Gyproc, pleisterwerk of siliconen. Daarnaast isoleren we ook bestaande rolluikkasten of hangen we de nodige gordijnrails en -kasten.

Vraag advies aan
Afwerkingsmogelijkheden Vrebos
Concurrent A
Concurrent B

De voordelen van een gordijngevel

Esthetisch design

Een gordijngevel past perfect in je huidige stijl. De aluminium structuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. Zo is de gordijngevel toepasbaar in alle bouwstijlen.

Bespaar energie

Door het natuurlijke zonlicht binnen te laten in je huis bespaar je op je energiefactuur. Je hoeft geen lampen aan te steken tot de avond valt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Gordijngevel

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je gordijngevel plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews