Premies voor ramen en deuren

Er zijn veel soorten premies die huurders en eigenaren stimuleren om te investeren in duurzame oplossingen, dus willen wij jou een wegwijs bieden met alle mogelijkheden. Er zijn meerdere energiebesparende maatregelen en op hoe meer duurzame maatregelen men inzet, hoe meer en hoe hoger de premies.

Men kan kiezen om enkel glas te vervangen of het volledige raam te vervangen. Er worden premies uitgekeerd door verschillende bevoegdheden of organisaties. Wij zetten ze voor jou even op een rijtje.

  • Alle premies op een rij

  • Handig overzicht

  • Tips van onze experten

Download nu gratis
We hebben je aanvraag goed ontvangen! Kijk snel in je mailbox en lees verder.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Zij gingen je voor

Gemiddelde score van 4,5/5 op reviews

"Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door de vakmannen van Vrebos. Ze werkten snel en nauwkeurig en zijn bijzonder vriendelijk. Bovendien lieten ze elke avond de werkvloer piekfijn achter."

Herman
Particulier

"Vrebos is een modelbedrijf dat  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het personeel is – ondanks de niet te onderschatten druk waaronder ze moeten werken–, technisch onderlegd, oplossingsgericht en klantvriendelijk."

Estate Planning
Professional

"Door de goede service en stiptheid van Vrebos hoefden we ons geen zorgen te maken over de plaatsing van onze ramen en deuren. Zo hadden we meer tijd voor duizend andere zaken die kwamen kijken bij de bouw van onze nieuwe woning."

Kim
Particulier

Laat je buitenschrijnwerk plaatsen door een betrouwbare partner

Gemiddelde score van 4.5/5 op reviews