Veranda's in aluminium

Veranda's in aluminium

Haal het zonnetje in huis

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Europees marktleider SKYLUX, is onze leverancier voor de dakonderdelen van veranda’s en pergola’s. Hun gamma CLIMAX  staat garant voor daken van de beste kwaliteit. Qua dakbedekking heeft u verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor acrylaat- en polycarbonaatplaten of gelaagde beglazing, al dan niet met zonnewering.

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda, in PVC of ALU. Met 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Haal vandaag nog het zonnetje in huis!

Schuifraam Confort Smartline

Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geïsoleerd schuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijke esthetisch design met een opmerkelijke energie-efficiëntie. Het schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zjn technische innovatie en weloverwogen design.

Schuifraam C160

Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energieefficiënt. Dankzij zijn maximum vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem.

Schuifraam C125

Confort 125 is een thermisch onderbroken systeem voor schuif én hefschuif toepassingen waar duurzaamheid, stabiliteit en performantie vereist zijn. Oplossingen met 1, 2 en 3 rails zijn standaard beschikbaar waardoor schuifdeuren met 6 vleugels mogelijk zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x