Ramen in PVC

Ramen in PVC

Een blik op oneindig veel mogelijkheden

In ons uitgebreid gamma van ramen vindt u zonder twijfel de oplossing voor al uw noden. Om zeker te zijn van de beste materialen werken wij alleen samen met de meest toonaangevende leveranciers op de markt. Voor de levering van de PVC ramen en deuren is dit VEKA.

Hier vindt u een overzicht van de verschillende profielen in PVC.

 

Softline 70 AD

Het VEKA systeem met het klassieke design – nu ook verkrijgbaar in 70 mm inbouwdiepte.

De geliefde elegante vorm met de licht afgeronde kanten maakt een bijzonder lage kijkbreedtes mogelijk en past zich aan elke montagesituatie aan dankzij het neutrale uitzien.

Deze 70-mm-versie van het beproefde SOFTLINE systeem biedt nog meer stabiliteit en nog betere isolatieeigenschappen, vooral dankzij dezelfde inbouwdiepte een volledige compatibiliteit met onze andere 70-mm-systemen.

Softline 82 MD

Warmte-isolatie en stabiliteit.

Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan alle eisen. De thermisch geoptimaliseerde profielgeometrie zorgt voor optimale isolatiewaarden.

De unieke VEKA kwaliteit – dikwandige profielen volgens KOMO-klasse A – staat borg voor ongekende stabiliteit. Daardoor kunt u met een gerust hart voor verdiepingshoge glasoppervlakken kiezen. Ze zijn bestand tegen hoge windbelasting; ze staan als een huis.