Prijzen aluminium ramen

Prijzen aluminium ramen


De prijzen van aluminium ramen liggen over het algemeen iets hoger dan de prijs voor PVC ramen. Maar dankzij de stevigheid van aluminium ramen, kiest u ook voor een oplossing op lange termijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud, waardoor ook uw onderhoudskosten laag blijven.


De prijs van aluminium ramen verschilt naargelang raamtype. Zo is de prijs van een vast raam lager dan de prijs van een draai- en kiepraam, valraam of schuifraam. Daarnaast kunt u ook rolluiken, zonwering of horren bij uw ramen bestellen. Bij Group Vrebos helpen wij u met de keuze van het juiste raam op de juiste plaats. Bovendien bezorgen wij u snel een gratis offerte. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. 


Bereken de prijs van uw ALU ramen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Voor- en nadelen van aluminium ramen


De juiste keuze van ramen is niet altijd gemakkelijk. Een van de grote voordelen van aluminium ramen is dat ze van nature heel sterk zijn. Dat maakt de ramen roestbestendig en duurzaam. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud en 100% recycleerbaar. Aluminium ramen hebben daarnaast weinig tot geen nadelen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x