Zwarte aluminium ramen

Zwarte aluminium ramen

Ramen bepalen ontegensprekelijk mee de look van uw woning. Daarom is ook de kleur van de raamprofielen van cruciaal belang. Kleuren kunnen zorgen voor een klassieke of moderne look, zorgen voor contract of harmonie. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden qua kleuren eindeloos, zowel bij pvc als bij aluminium. 


Zwart staat al een tijdje bovenaan de lijstjes van meest gekozen kleur. Het is strak en stijlvol en contrasteert mooi met bijvoorbeeld een witte crepi. Maar ook bij beton of een moderne baksteen zijn zwarte ramen een geslaagde keuze. Wil u meer weten over onze raamprofielen in aluminium? Lees dan hier verder.


Aluminium ramen prijzen

De prijzen van aluminium ramen liggen over het algemeen iets hoger dan de prijs voor PVC ramen. Maar dankzij de stevigheid van aluminium ramen, kiest u ook voor een oplossing op lange termijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud, waardoor ook uw onderhoudskosten laag blijven.

De prijs van aluminium ramen verschilt naargelang raamtype. Zo is de prijs van een vast raam lager dan de prijs van een draai- en kiepraam, valraam of schuifraam. Daarnaast kunt u ook rolluiken, zonwering of horren bij uw ramen bestellen. Bij Vrebos helpen wij u met de keuze van het juiste raam op de juiste plaats. Bovendien bezorgen wij u snel een gratis offerte. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.


Wil u meer weten over onze raamprofielen in PVC? Lees dan hier verder. Of contacteer ons en kom langs in onze toonzaal in Overijse. We bekijken graag met u wat perfect past bij uw project.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x