Zonwering terras

Zonwering terras

Niets is leuker om in de lente en zomer te genieten van de buitenlucht op uw terras. Maar op een hete en zonovergoten zomerdag, zoekt u graag de schaduw even op. Door zonwering aan te brengen aan uw terras, kunt u dag in, dag uit in uw tuin vertoeven.


Ons gamma van zonwering voor het terras bestaat uit vier verschillende zonnetenten of zonneluifels. Alle zonnetenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende doeken. Zo zorgen we ervoor dat uw zonwering perfect bij uw terras en woning past.


Zonnetent Pogo 

Onze zonnetent ‘Pogo’ is een elegant knikarmscherm dat dankzij zijn eigentijdse vormgeving, gemakkelijke montage en gunstige prijs een echte topper is. De kast is volledig gesloten. Verder beschikt deze luifel over een doekgoot die het oprolmechanisme verbergt en het doek tegen vuil beschermt. Ten slotte zijn er ook afwateringskanalen voorzien in de profielen en de zijkappen voor een afvoer van de regen. 


Zonnetent Frevo

Met de zonnetent ‘Frevo’ krijgt u een zonnetent met een hoge mate van afwerking tegen een zeer scherpe prijs. De cassette is volledig gesloten, heeft een strak design en komt met zijn kleine afmetingen slechts circa 14 cm van de muur. De gelakte zijkanten verbergen alle schroeven en zorgen voor een strak geheel. Dankzij de muursteunen is de Frevo in geen tijd gemonteerd.  


Zonnetent Bolero 

De ‘Bolero’ is het grootste scherm in ons gamma. De ingebouwde rechthoekige draagbuis zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit, zelfs bij grote afmetingen. Bovendien kunnen hierdoor ook extra armen en muursteunen worden voorzien. Dankzij Bolero kunnen ook grote terrassen over zonwering beschikken.  


Zonnetent Omega

De Omega houdt het zonlicht en de warmte van uw veranda of pergola onder controle. Zowel voor vlakke glasoverkappingen als voor hellende raampartijen is de Omega serrezonwering een polyvalent systeem om efficiënt en comfortabel om te gaan met de zon. 


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwering op uw terras? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bent u benieuwd naar andere manieren van zonwering? Lees dan hier verder.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x