Zonwering ramen

Zonwering ramen

Een woning met grote raampartijen zorgt voor veel daglicht, maar hoe meer glas uw woning heeft, hoe lichter de constructie en hoe groter de kans op oververhitting. Om dat tegen te gaan, kan u zonwering installeren aan uw ramen. Bij Vrebos hebben wij een waaier aan mogelijkheden om in de zomer de koelte binnen te houden en de warmte buiten:  

Zonwerende ramen 


Zonwerende ramen is de meest voorkomende en meest comfortabele oplossing tegen oververhitting. Het is de ideale combinatie tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Door het aanbrengen van fijne metaallagen op de glasbladen worden zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd en wordt het glas minder doorzichtig. 

U kan kiezen tussen verschillende sterktes van zonwerend glas. Hoe meer zon u wilt tegenhouden, hoe donkerder het glas. Dat zorgt er ook voor dat de binnenruimtes donkerder worden. Zonwerend glas is daarom een ideale oplossing voor zuidelijk georiĆ«nteerde ramen. 


Rolluiken of klapluiken 


Een tweede manier om uw ramen van zonwering te voorzien zijn rolluiken of klapluiken. Rolluiken of klapluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers. Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden. Daarnaast zorgen ze voor net dat extra tikje elegantie voor uw woning. Meer weten over onze rolluiken? Lees dan hier verder. 


Screens 


Ten slotte kunt u ook screens installeren als zonwering voor uw ramen. Screens zijn een iets duurdere, maar wel een zeer elegante oplossing voor zonwering en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

U kan ook kiezen voor de zeer onderhoudsvriendelijke lamellen tussen het glas. Doordat ze niet worden aangetast door vocht en vet, zijn ze een ideale oplossing in uw keuken of badkamer. U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en met grote keuze voor uw screendoeken of lamellen 

Interesse in zonwering voor uw ramen? Neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x