Zonnewering veranda

Zonnewering veranda

Uw veranda is een oase van licht en ruimte. De grote raampartijen zorgen er echter ook voor dat uw veranda op een zonnige dag in een mum van tijd omgetoverd wordt tot een echte sauna. Dankzij zonnewering voor de veranda kunt u aangename temperaturen behouden. Bij Vrebos hebben wij een waaier aan mogelijkheden om in de zomer de koelte binnen te houden en de warmte buiten:  

Zonnewerende beglazing 

Voor de ramen van uw veranda kunt u kiezen voor zonnewerende beglazing. Bij zonnewerende ramen worden er fijne metaallagen aangebracht op de glasbladen zodat de zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd worden. Het is een ideale combinatie tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Er zijn verschillende sterktes van zonnewering en lichtdoorlaatbaarheid mogelijk.  Zo kunt u dag in, dag uit genieten van uw veranda.

Screens 

Screens zijn een iets duurdere, maar wel een zeer elegante oplossing voor zonnewering. Bij Vrebos kunt u kiezen voor elektrische of handmatige screens, al dan niet compatibel met domoticasystemen. Het doek rolt voor de ramen van uw veranda en houdt de zonnestralen buiten. U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en met grote keuze voor uw screendoeken.

U kan ook kiezen voor de zeer onderhoudsvriendelijke lamellen tussen het glas. Doordat ze niet worden aangetast door vocht en vet, zijn ze een ideale oplossing wanneer u regelmatig kookt en eet in uw veranda. 


Serrezonnewering Omega


Onze serrezonwering Omega biedt een ideale zonnewering voor uw veranda. De omega is een zonnescherm dat bovenop uw veranda wordt geplaatst en u zo de kans biedt om efficiĆ«nt en comfortabel om te gaan met de zon. 


Zonnetent 

Komt uw veranda uit op uw terras? Ook daar is het een goed idee om zonnewering aan te brengen. De zonnewering aan uw terras zorgt er niet alleen voor dat u kunt genieten van de schaduw, het zorgt ook voor verandazonnewering. Ons gamma bestaat uit drie zonnetenten die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en met verschillende doeken. Ontdek hier alles over terraszonnewering.


Bent u op zoek naar zonwering voor uw veranda, maar weet u niet goed wat kiezen? Contacteer ons. Onze experts overlopen graag met u alle mogelijkheden en bieden u advies op maat.

Contact

Duisburgsesteenweg 6 3090 Overijse
info@group-vrebos.be
T 02 687 46 29
F 02 687 21 05


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x