Zonnewering kopen

Zonnewering kopen

Houdt u van veel licht in huis? Grote raampartijen zijn ideaal om de zon in huis te halen. Op warme zomerdagen loopt u echter het risico op oververhitting. Dan is zonnewering kopen een goed idee. Om oververhitting te voorkomen, biedt Vrebos u een hele waaier aan mogelijkheden voor zonnewering. Zo kan u in de zomer de koelte binnen houden en de warmte buiten.


Vakmanschap en kwaliteit

Zonnewering kopen is niet altijd evident. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en u dient met verschillende zaken rekening te houden. Vrebos staat u bij in de zoektocht naar de zonnewering die perfect past bij uw woning. 


Al onze producten worden op maat gemaakt in onze eigen productiehallen in Gembloux. We werken samen met de beste leveranciers op de markt en garanderen zo altijd de hoogste kwaliteit. Wil u onze zonnewering met eigen ogen zien? Spring eens binnen in onze toonzaal in Overijse of vraag advies aan onze experts. Ze bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning. 


Soorten zonnewering

Bij Vrebos kan u  heel wat verschillende soorten zonnewering kopen. Elk type zonnewering heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Zo kan u kiezen voor zonnewerende beglazing. Bij zonnewerende ramen worden er fijne metaallagen aangebracht op de glasbladen. Het is het perfecte evenwicht tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Bovendien bepaalt u zelf de sterkte van de zonnewering en de lichtdoorlaatbaarheid.


Een uitgebreid overzicht van de verschillende typen zonnewering bij Vrebos vindt u  hier


Screens

Een zeer elegante oplossing voor zonnewering zijn screens. Ze belemmeren de warmte van de zon om binnen te dringen in huis en filteren het daglicht. Bovendien beschermen screens u tegen de inkijk van derden en verhogen ze dus uw privacy. Wenst u meer informatie over screens, lees dan hier verder.


Serrezonnewering Omega

Wil u zonnewering voor uw veranda of pergola kopen? Onze serrezonnewering Omega is daar ideaal voor. We plaatsen een zonnescherm bovenop uw veranda of pergola. De omega verhindert het licht en de warmte binnen te dringen. Het is een polyvalent systeem dat zowel voor vlakke glasoverkappingen als voor hellende raampartijen geschikt is. Zo kan u comfortabel van uw veranda of pergola genieten.


Wil u zonnewering kopen, maar weet u nog niet precies wat kiezen? Vraag een gratis offerte aan of neem contact op om na te gaan wat perfect past bij uw woning. Onze experts staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x