Zonnewering buiten

Zonnewering buiten

In de zomer behoudt u graag de koelte in huis. Door zonnewering buiten te plaatsen, geniet u niet enkel van verfrissende schaduw op uw terras, maar kunnen de zonnestralen het raam niet bereiken. Ten slotte beperken de oplossingen voor buitenzonnewering de inkijk naar binnen.

Bij Vrebos kunt u terecht voor verschillende manieren van zonnewering voor buitengebruik. Zo hebben we een heel gamma aan screens en zonnetenten. 


Rolluiken of klapluiken 

Rolluiken of klapluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers. 

Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden. Daarnaast zorgen ze voor net dat extra tikje elegantie voor uw woning. Voor klapluiken hebt u bij ons keuze uit een uitgebreid gamma in PVC met verschillende uitvoeringsmogelijkheden: strak, met verschillende onderverdelingen, met verticale of horizontale latjes of lijnen… 

Bent u op zoek naar extra elegantie maar heeft u geen nood aan zonnewering? Dan zijn onze sierluiken een budgetvriendelijke oplossing om uw gevel wat extra aan te kleden. 

Alle klap-en sierluiken zijn verkrijgbaar in een groot kleurengamma. Bovendien produceren wij alles volledig zelf en kunnen we zo het klap-of sierluik van uw dromen leveren. 

Daarnaast kan u bij Vrebos kiezen voor traditionele rolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in PVC of aluminium en in een uitgebreid kleurengamma. Daarnaast kan u kiezen tussen handmatige of elektrische bediening, al dan niet compatibel met domoticasystemen. 


Screens of lamellen tussen het glas


Screens of verticale zonnewering zijn een iets duurdere, maar wel een zeer elegante oplossing voor zonnewering. De screens beletten dat de zon rechtstreeks in uw woning schijnt en houden de temperatuur van uw woning comfortabel. Bovendien kan je opteren voor volledig verduisterende screendoeken of voor een doek waarbij je nog steeds naar buiten kan kijken. 

U kunt ook opteren om lamellen tussen het glas te laten plaatsen. De lamellen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en doordat ze niet worden aangetast door vocht en vet, zijn ze een ideale oplossing in bv. uw keuken of badkamer. U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en met grote keuze voor uw screendoek of lamellen.


Zonnetent 

Ook uw terras kan u beschermen tegen de zon dankzij zonnetenten. Ons gamma bestaat uit drie zonnetenten die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en met verschillende doeken.

  • Zonnetent Pogo 

Onze zonnetent ‘Pogo’ is een elegant knikarmscherm dat dankzij zijn eigentijdse vormgeving, gemakkelijke montage en gunstige prijs een echte topper is. De kast is volledig gesloten. Verder beschikt deze zonnetent over een doekgoot die het oprolmechanisme verbergt en het doek tegen vuil beschermt. Ten slotte zijn er ook afwateringskanalen voorzien in de profielen en de zijkappen voor een afvoer van de regen. 

  • Zonnetent Frevo

Met de zonnetent ‘Frevo’ krijgt u een zonnetent met een hoge mate van afwerking tegen een zeer scherpe prijs. De cassette is volledig gesloten, heeft een strak design en komt met zijn kleine afmetingen slechts circa 14 cm van de muur. De gelakte zijkanten verbergen alle schroeven en zorgen voor een strak geheel. Dankzij de muursteunen is de Frevo in geen tijd gemonteerd. 

  • Zonnetent Bolero 

De Bolero is het grootste scherm in ons gamma. De ingebouwde rechthoekige draagbuis zorgt voor een extra stevigheid en stabiliteit, zelfs bij grote afmetingen. Bovendien kunnen hierdoor ook extra armen en muursteunen worden voorzien. 


Serrezonnewering Omega

Bent u op zoek naar een zonnewering voor uw veranda of pergola? Dan is onze serrezonnewering Omega uw ideale oplossing. De Omega is een zonnescherm dat bovenop uw veranda of pergola wordt geplaatst. Het houdt het zonlicht en de warmte onder controle. Zowel voor vlakke glasoverkappingen als voor hellende raampartijen is de Omega zonnewering een polyvalent systeem om efficiënt en comfortabel om te gaan met de zon. 


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van buitenzonnewering? Contacteer ons. Onze experts helpen u graag verder en geven u advies op maat. Bent u benieuwd naar andere manieren van zonnewering? Ontdek er hier alles over.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x