Zonnewering

Zonnewering

Een woning met grote raampartijen zorgt voor veel daglicht, maar hoe meer glas uw woning heeft, hoe lichter de constructie en hoe groter de kans op oververhitting. Om dat tegen te gaan, kan u een beroep doen op zonnewering. Bij Vrebos hebben wij een waaier aan mogelijkheden om in de zomer de koelte binnen te houden en de warmte buiten:  

Zonnewerende beglazing 

Zonnewerende beglazing is de ideale combinatie tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Door het aanbrengen van fijne metaallagen op de glasbladen worden zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd en wordt het glas minder doorzichtig. Er zijn verschillende sterktes van zonnewering en lichtdoorlaatbaarheid mogelijk. 

Rolluiken of klapluiken 

Rolluiken of klapluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers. 

Onze klapluiken garanderen 100% privacy en zijn uitermate geschikt om uw woning fris te houden. Daarnaast zorgen ze voor net dat extra tikje elegantie voor uw woning. Voor klapluiken hebt u bij ons keuze uit een uitgebreid gamma in PVC met verschillende uitvoeringsmogelijkheden: strak, met verschillende onderverdelingen, met verticale of horizontale latjes of lijnen … Bent u enkel op zoek naar extra elegantie maar heeft u geen nood aan zonnewering? Dan zijn onze sierluiken een budgetvriendelijke oplossing om uw gevel wat extra aan te kleden. 

Alle klap-en sierluiken zijn verkrijgbaar in een groot kleurengamma. Bovendien produceren wij alles volledig zelf en kunnen we zo het klap-of sierluik van uw dromen leveren. 

Daarnaast kan u bij Vrebos kiezen voor traditionele rolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in PVC of aluminium en in een groot kleurengamma. Daarnaast kan u kiezen tussen handmatige of elektrische bediening. Ook voor rolluiken die compatibel zijn met domoticasystemen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Screens 

Screens zijn een iets duurdere, maar wel een zeer elegante oplossing voor zonnewering. U kan ook kiezen voor de zeer onderhoudsvriendelijke lamellen tussen het glas. Doordat ze niet worden aangetast door vocht en vet, zijn ze een ideale oplossing in bv. uw keuken of badkamer. U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma en met grote keuze voor uw screendoeken of lamellen 

Zonnetent 

Een zonnetent aan uw terras laat u toe op een zonovergoten dag te genieten van de schaduw en kan bovendien ook uw woning beschermen tegen de zon. Ons gamma bestaat uit drie zonnetenten die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en met verschillende doeken. 

  • Zonnetent Pogo 

Onze zonnetent ‘Pogo’ is een elegant knikarmscherm dat dankzij zijn eigentijdse vormgeving, gemakkelijke montage en gunstige prijs een echte topper is. De kast is volledig gesloten. Verder beschikt deze zonnetent over een doekgoot die het oprolmechanisme verbergt en het doek tegen vuil beschermt. Ten slotte zijn er ook afwateringskanalen voorzien in de profielen en de zijkappen voor een afvoer van de regen. 

  • Zonnetent Frevo

Met de zonnetent ‘Frevo’ krijgt u een zonnetent met een hoge mate van afwerking tegen een zeer scherpe prijs. De cassette is volledig gesloten, heeft een strak design en komt met zijn kleine afmetingen slechts circa 14 cm van de muur. De gelakte zijkanten verbergen alle schroeven en zorgen voor een strak geheel. Dankzij de muursteunen is de Frevo in geen tijd gemonteerd. 

  • Zonnetent Bolero 

De Bolero is het grootste scherm in ons gamma. De ingebouwde rechthoekige draagbuis zorgt voor een extra stevigheid en stabiliteit, zelfs bij grote afmetingen. Bovendien kunnen hierdoor ook extra armen en muursteunen worden voorzien. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnewering? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts helpen u graag verder op weg.


Serrezonnewering Omega

Bent u op zoek naar een zonnewering voor uw veranda of pergola? Dan is onze serrezonnewering Omega uw ideale oplossing. De omega is een zonnescherm dat bovenop uw veranda of pergola wordt geplaatst. Het houdt het zonlicht en de warmte onder controle. Zowel voor vlakke glasoverkappingen als voor hellende raampartijen is de Omega zonnewering een polyvalent systeem om efficiënt en comfortabel om te gaan met de zon. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x