Voordelen van aluminium ramen

Voordelen van aluminium ramen

Aluminium is van nature een bijzonder sterk materiaal. Dat maakt de ramen roestbestendig, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Mits enkele aanpassingen dragen ze bovendien sterk bij tot de inbraakveiligheid van uw woning. Ten slotte zijn aluminium raamprofielen 100% recycleerbaar. Goed nieuws voor het milieu!

De natuurlijke sterkte laat ons bovendien toe slankere profielen te produceren voor een maximale lichtinval. Dat biedt u ook meer mogelijkheden qua design. Onze aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en zelfs bicolor. Ook een glanzende, matte of afwerking met structuur is mogelijk. Ten slotte passen we ook het isolatieniveau aan uw noden aan. Bij Vrebos vindt u geen vijf identieke ramen of deuren. Al onze producten worden op maat gemaakt, volledig naar de wensen en noden van de klant.

De voordelen van aluminium ramen op een rijtje:

  • Flexibel in vorm

  • Isolatieniveau kan worden aangepast aan de noden van de klant

  • Strak en elegant: de slanke profielen hebben een maximale lichtinval

  • Inbraakveilig

  • Van nature zeer stevig waardoor grote raampartijen mogelijk zijn
  • Roestbestendig en duurzaam

  • 100% recycleerbaar

  • Ruime kleurkeuze

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wil u meer weten over de prijzen van aluminium ramen? Lees dan hier verder.

Nadelen van aluminium ramen

Aluminium ramen hebben heel wat voordelen en maar weinig tot geen nadelen. Het is bijvoorbeeld onmogelijk achteraf uw aluminium profiel te overschilderen. Daarnaast vragen driedubbele ramen, die vooral in passiefhuizen worden gebruikt, om een versterkt aluminium. De kracht van het zware glas kan een standaard aluminium profiel namelijk vervormen. Dat lossen wij op door te werken met het venstersysteem Avantis 95. Het systeem koppelt ook de degelijkheid en stevigheid van aluminium aan buitengewone thermische prestaties. 

Aluminium ramen vervangen

Is uw raam beschadigd of wilt u uw woning een frisse en moderne look geven? Vervang dan uw oude ramen door aluminium raamprofielen. Bij Vrebos worden al onze producten op maat gemaakt, volledig naar uw wensen en noden. Bovendien geniet u van een garantie van maximum 10 jaar, zo kunt u bij een probleem op uw beide oren slapen. Lees hier alles over aluminium ramen vervangen.

Interesse om aluminium ramen te laten plaatsen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan! Of neem contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x