Verluchtingsroosters, rolluiken, screens, lamellen tussen glas, vliegmateriaal en zonnetenten

Verluchtingsroosters, rolluiken, screens, lamellen tussen glas, vliegmateriaal en zonnetenten

Verluchtingsroosters

U kan bij ons terecht voor verschillende verluchtingsroosters. Ingewerkt in het glas, op het raam, in uw rolluik of in uw screen. Handmatig of automatisch te bedienen. 

Rolluiken, screens, lamellen tussen het glas

Rolluiken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor bescherming tegen warmte, koude, inkijk en ongewenste bezoekers. Screens zijn een zeer elegante oplossing als bescherming tegen warmte, inkijk en ongewenste bezoekers en kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Lamellen tussen het glas zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden niet aangetast door vocht en vet in bv. de badkamer of keuken.

Vliegmateriaal

Om insecten en klein ongedierte uit uw huis te houden kan u bij ons terecht voor vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren in alle mogelijke kleuruitvoering en vormen. Dit zowel met standaard gaas als met petscreen of screendoeken.

Zonnetenten

Zonnetenten bieden een ideale bescherming tegen de zon en zorgen ervoor dat u ten alle tijden volop van uw terras kan genieten. Ook hier zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.


Zonwerend glas

Zonwerend glas is de meest voorkomende en meest comfortabele oplossing tegen oververhitting. Het breekt, in tegenstelling tot traditionele rolluiken en opbouwrolluiken, de isolatieschil niet en is handig in gebruik. 

U kan kiezen tussen verschillende soorten zonwerend glas. Hoe meer zon u wilt tegenhouden, hoe donkerder het glas. Dat zorgt er ook voor dat de binnenruimtes donkerder worden. Zonwerend glas is daarom een ideale oplossing voor zuidelijk georiĆ«nteerde ramen. 


Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x