Veranda's in PVC

Veranda's in PVC

Haal het zonnetje in huis

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Europees marktleider SKYLUX, is onze leverancier voor de dakonderdelen van veranda’s en pergola’s. Hun gamma CLIMAX  staat garant voor daken van de beste kwaliteit. Qua dakbedekking heeft u verschillende mogelijkheden. U kan kiezen voor acrylaat- en polycarbonaatplaten of gelaagde beglazing, al dan niet met zonnewering.

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda, in PVC of ALU. Met 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Haal vandaag nog het zonnetje in huis!

Vekaslide 70

Het nieuwe hefschuifdeursysteem VEKASLIDE 70  is speciaal ontwikkeld om aan individuele woonwensen te voldoen. Of het nu gaat om design, openingssystemen, inbouwopties en bedieningsgemak: uw mogelijkheden zijn praktisch grenzeloos. Dankzij de vele kleurmogelijkheden en de moderne vormgeving past VEKASLIDE bovendien bij alle gangbare venstersystemen. Dat betekent dat u de ramen en de schuifdeuren van uw woning helemaal op elkaar kunt afstemmen. Met als resultaat: een mooie gevel met een harmonieuze, stijlvolle uitstraling.

Vekaslide 82

Een hefschuifdeur is de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. De hefschuifdeur biedt u enerzijds ruimte, licht en frisse lucht, en beschermt u anderzijds tegen weer, wind en ongenode gasten. Wilt u een smalle doorgang, een ruime, obstakelvrije toegang tot de tuin of kamerhoge en toch licht lopende glaselementen aan uw leefruimtes toevoegen? Met de tot in het kleinste detail doordachte systeemonderdelen van VEKA kan voor elke situatie en bouwstijl de ideale oplossing gerealiseerd worden. Bovendien bespaart u met VEKASLIDE 82 geld en energie. Het systeem maakt uitstekende isolatiewaarden mogelijk, in het bijzonder bij grote glazen oppervlakken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x