Verandabouw

Verandabouw

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Vrebos is uw partner in verandabouw. Onze experts bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en houden rekening met uw noden en wensen. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. 


Materialen 

Voor de bouw van uw veranda moet u rekening houden met een aantal zaken zoals de oriëntatie en de soort veranda die u wil plaatsen. Kiest u eerder voor een veranda als aanbouw, een leefveranda als uitbreiding van de woning of een open veranda die losstaat van de woning? Verder moet u zich afvragen of u een veranda met verticale PVC- of ALU-profielen wenst. 

Bij Vrebos vindt u steeds de meest recente materialen en technologieën zodat u de komende decennia zonder twijfel een veranda van topkwaliteit aan een betaalbare prijs geniet. U kunt voor de bouw van uw veranda kiezen uit:

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • Profielen uit het hele Vrebos gamma voor de verticale onderdelen, verkrijgbaar in een heel kleurengamma , vrij te kiezen aan binnen- en buitenzijde. 

  • Een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Een dakbedekking met gelaagde beglazing (enkel glas, dubbel glas, helder glas, opaal glas, gezandstraald glas of zonnewerend glas). 

  • Een dakbedeking met acrylaat- of polycarbonaatplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Wilt u het zonnetje in huis halen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x