Veranda PVC

Veranda PVC

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda in PVC kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

 Europees marktleider Skylux, www.skylux.be, is onze leverancier voor de dakonderdelen van veranda’s in aluminium. Bij Vrebos kan u kiezen voor de systemen: Pergolux, Climalux, Climax of Climaglide. De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium om de nodige stevigheid en duurzaamheid te kunnen garanderen. De uitvoeringen zijn mogelijk in alle RAL kleuren.  

Daarnaast kan u voor uw veranda in PVC kiezen uit: 

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • Profielen uit het hele Vrebos gamma voor de verticale onderdelen, verkrijgbaar in een heel gamma aan kleurenfolies (hout imitatie, mat of glanzend), vrij te kiezen aan binnen- en buitenzijde. 

  • Een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Een dakbedekking met gelaagde beglazing (enkel glas, dubbel glas, helder glas, opaal glas, gezandstraald glas of zonnewerend glas). 

  • Een dakbedeking met acrylaat- of polycarbonaatplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend) 

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda in PVC. Met 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Haal vandaag nog het zonnetje in huis.

Materialen

Voor de samenstelling van uw veranda in PVC kan u voor de horizontale elementen kiezen uit het hele Vrebos gamma.  U kan dus naar hartewens combineren: Een veranda met één schuifraam, een vast raam en een draaikiep raam of kiest u liever voor een veranda met alleen maar schuiframen? Houdt u van strak of kiest u eerder voor kruiskozijnen tussen of op uw ramen? Bij Vrebos maken wij de veranda uit PVC van uw dromen !  

Voor gewone ramen en deuren in uw PVC veranda kan u kiezen uit de profielen Veka Softline 70 of Veka Softline 82. Voor de schuiframen kan u kiezen uit: 

Vekaslide 70

Het nieuwe hefschuifdeursysteem VEKASLIDE is speciaal ontwikkeld om aan individuele woonwensen te voldoen. Of het nu gaat om design, openingssystemen, inbouwopties en bedieningsgemak: uw mogelijkheden zijn praktisch grenzeloos. Dankzij de vele kleurmogelijkheden en de moderne vormgeving past VEKASLIDE bovendien bij alle gangbare venstersystemen. Dat betekent dat u de ramen en de schuifdeuren van uw veranda in PVC helemaal op elkaar kunt afstemmen. Met als resultaat een stijlvolle uitstraling.

Vekaslide 82

Een hefschuifdeur is de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. De hefschuifdeur biedt u enerzijds ruimte, licht en frisse lucht, en beschermt u anderzijds tegen weer, wind en ongenode gasten. Wilt u een smalle doorgang, een ruime, obstakelvrije toegang tot de tuin of kamerhoge en toch licht lopende glaselementen aan uw leefruimtes toevoegen? Met de tot in het kleinste detail doordachte systeemonderdelen van VEKA kan voor elke situatie en bouwstijl de ideale oplossing gerealiseerd worden. Bovendien bespaart u met VEKASLIDE 82 geld en energie. Het systeem maakt uitstekende isolatiewaarden mogelijk, in het bijzonder bij een veranda in PVC met grote glazen oppervlakken.

Wilt u graag meer informatie over veranda's? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x