Veranda plaatsen

Veranda plaatsen

U wil meer ruimte en natuurlijk licht in uw woning? Hebt u voor uw woninguitbreiding al gedacht aan een veranda? Een veranda plaatsen betekent een meerwaarde voor uw woning. U creëert niet enkel extra woonruimte, u haalt er ook meteen de zon mee in huis. 

De keuze van een veranda gaat niet over één nacht ijs. Zo moet u nadenken over de uitstraling de oriëntatie van de veranda en of u voor de verticale elementen PVC- of ALU-profielen wenst. Daarnaast bestaan er ook verschillende soorten veranda’s. Plaatst u een veranda als aanbouw die gescheiden is van een woning, een leefveranda als uitbreiding van de woning of een open veranda die volledig losstaat van uw woning? 

Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij Vrebos, uw partner in verandabouw. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Onze experts bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en plaatsen een veranda die aansluit bij de stijl van uw woning, volledig naar uw noden en wensen.

Prijs veranda

Een inschatting maken van de prijs van een veranda is moeilijk. De prijs varieert namelijk naargelang de oppervlakte, welk schuifraam er wordt gebruikt, de kleur en de afwerking. Verder is een veranda met profielen in PVC over het algemeen goedkoper dan een met profielen in aluminium. Bovendien maken wij bij Vrebos alle veranda’s op maat, rekening houdend met uw noden.

Had je graag meer geweten over de verschillende mogelijkheden die er bestaan voor het plaatsen van een veranda? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze experts helpen u graag verder.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x