Veranda kopen

Veranda kopen

Houdt u van veel licht in huis? Geniet u van een mooi zicht naar buiten? Dan is een veranda kopen een goed idee. Een veranda is een oase van licht en is daardoor een echte meerwaarde voor uw woning. Een veranda kopen betekent meer ruimte creëren en de warmte van de zon vasthouden. Het biedt u de voordelen van de zon en de buitenlucht met het comfort van binnenshuis. 

We vervaardigen onze veranda’s volledig zelf in onze eigen productiehallen in Gembloux, België. Daardoor kan u altijd rekenen op een veranda die volledig afgestemd is op uw noden en die perfect bij uw woning past. We maken veranda’s in PVC en aluminium. Voor de dakbedekking kan u kiezen uit verschillende mogelijkheden. En onze schuiframen en hefschuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo creëert u een harmonieus geheel van gevel, deuren, ramen en veranda. Lees hier alles over onze veranda’s in PVC en aluminium.


Zonwering veranda

Een veranda haalt de zon in huis en is zo een plek van licht en rust. Op een hete zomerdag zorgen de grote ramen er echter voor dat de veranda al snel aanvoelt als een sauna. Om de temperaturen aangenaam te houden, bieden we bij Vrebos zonwering specifiek voor veranda’s. Wanneer u een veranda gaat kopen is het interessant om hier zeker voldoende bij stil te staan. 


Zonwerende beglazing

Een van de mogelijkheden die Vrebos biedt, zijn zonwerende ramen. Er worden dan fijne metaallagen aangebracht op de glasbladen. Op die manier worden de zonnestralen gedeeltelijk gereflecteerd. Het vormt de perfecte afweging tussen bescherming tegen opwarming van de zon en het behoud van de natuurlijke lichtinval. U kan zelf de sterkte van zonwering en lichtdoorlaatbaarheid bepalen. Hier vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden in zonwering voor uw veranda.


Betrouwbare dienst na verkoop

Sinds 1979 is Vrebos een vaste waarde op de markt, gekend omwille van klantvriendelijkheid, vakmanschap en ervaring. Deze drie pijlers maken ons tot de ideale partner voor het kopen van uw veranda. We gaan prat op onze betrouwbare dienst na verkoop. Moet er na de installatie nog iets bijgesteld worden of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We gaan meteen aan de slag om het probleem te verhelpen.


Wil u graag genieten van extra licht en ruimte in huis? Wil u een veranda kopen, maar weet u nog niet precies wat kiezen? Vraag een gratis offerte aan of neem contact op om na te gaan wat perfect past bij uw woning. Onze experts staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x