Veranda bouwen

Veranda bouwen

U wil meer ruimte en natuurlijk licht in uw woning? Dan is het een goed idee om een veranda te bouwen. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent. 

Bij de bouw van een veranda dient u na te denken over de functie van de veranda, maar ook over materialen als beglazing, PVC- of ALU-profielen, kleur en afwerking. Bij Vrebos hebt u steeds de keuze uit de meest recente materialen en technologieĆ«n en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden:

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium, mogelijk in alle RAL kleuren. Voor de verticale elementen kan u echter kiezen tussen aluminium of pvc uit het gehele Vrebos gamma 

  • U kan kiezen voor een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Voor de dakbedekking kiest u uit gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder of zonnewerende beglazing) of uit kunststofplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)


Belgische fabricatie

Onze productie en assemblage gebeuren volledig in onze eigen fabricatiehallen in Gembloux, Belgiƫ. Wij werken te allen tijde samen met toonaangevende leveranciers en staan zo garant voor producten van de hoogste kwaliteit.

In onze fabricatiehallen vindt u geen vijf identieke producten. Al onze producten worden op maat gebouwd, volledig naar de wensen en noden van de klant. Zo bieden we u de nodige vrijheid in de zoektocht naar de veranda van uw dromen. Onze eigen opgeleide en ervaren plaatsingsploegen zorgen ten slotte voor een piekfijne plaatsing. 

Wilt u graag meer informatie over de bouw van uw veranda? Contacteer ons of kom eens langs in onze toonzaal in Overijse. U kan er steeds terecht voor inspiratie, een blik op de nieuwste trends en advies van onze specialisten. Daarnaast staan onze adviseurs steeds klaar om u advies aan huis te bieden, op maat van uw woning. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x