Veranda aluminium

Veranda aluminium

Een veranda in aluminium is steeds een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda in aluminium kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Europees marktleider Skylux, www.skylux.be, is onze leverancier voor de dakonderdelen van veranda’s in aluminium. Bij Vrebos kan u kiezen voor de systemen: Pergolux, Climalux, Climax of Climaglide.

Daarnaast kan u voor uw veranda in aluminium kiezen uit: 

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • Profielen uit het hele Vrebos gamma voor de verticale onderdelen, in alle RAL kleuren, vrij te kiezen aan binnen- en buitenzijde. 

  • Een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Een dakbedekking met gelaagde beglazing (enkel glas, dubbel glas, helder glas, opaal glas, gezandstraald glas of zonnewerend glas). 

  • Een dakbedeking met acrylaat- of polycarbonaatplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda in aluminium. Haal vandaag nog het zonnetje in huis! 

Veranda op maat

Voor de samenstelling van uw veranda in aluminium kan u voor de horizontale elementen kiezen uit alle profielen uit het hele Vrebos gamma. U kan dus naar hartewens combineren: Een veranda met één schuifraam, een vast raam en een draaikiep raam of kiest u liever voor een veranda met alleen maar schuiframen? Houdt u van strak en modern of kiest u eerder voor kruiskozijnen tussen of op uw ramen? Bij Vrebos maken wij de veranda uit aluminium van uw dromen ! 

Materialen

Voor gewone ramen en deuren in uw aluminium veranda kan u kiezen uit de profielen Avantis 70 smartline (verkrijgbaar in 4 verschillende isolatieniveau’s), Avantis 70 Ligna (verkrijgbaar in 3 verschillende isolatieniveau’s) of de Avantis 95 super high insulated profielen. 

Voor de schuiframen kan u kiezen uit:  

Schuifraam C125

De Confort 125 is een thermisch onderbroken systeem voor schuif én hefschuif toepassingen waar duurzaamheid, stabiliteit en performantie vereist zijn. Oplossingen met 1, 2 en 3 rails zijn standaard beschikbaar waardoor schuifdeuren met 6 vleugels mogelijk zijn.

Schuifraam C160

De Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie-efficiënt. Dankzij zijn maximum vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem.

Schuifraam Confort Smartline 

De Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geïsoleerd schuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijke design met een opmerkelijke energie-efficiëntie. Dit schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zijn technische innovatie en weloverwogen design. 

Wilt u graag meer informatie over veranda's? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x