Veranda

Veranda

Een veranda betekent een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgt voor een betere en grotere inval van natuurlijk licht, creëert ruimte en houdt de warmte van de zon vast. In een veranda kan u genieten van de buitenlucht en de zon, in het comfort dat u binnenshuis gewoon bent.

Vrebos is uw ideale verandapartner. Onze experts komen ter plaatse en samen bekijken we de mogelijkheden, rekening houdend met al uw noden. Welk materiaal wenst u? Welk schuifraam? Welke kleur of welke afwerking.

Voor meer informatie over onze veranda's, klik hier.

Materialen

Bij ons vindt u bovendien steeds de meest recente materialen en technologieën en kan u kiezen uit een waaier aan mogelijkheden: 

  • Een veranda met of zonder thermische onderbreking (warme of koude daken) 

  • De horizontale hellende dakconstructie en palen zijn steeds in aluminium, mogelijk in alle RAL kleuren. Voor de verticale elementen kan u echter kiezen tussen aluminium of pvc uit het gehele Vrebos gamma 

  • U kan kiezen voor een uitvoering in lessenaarsdak of zadeldak, mogelijk in alle RAL kleuren. 

  • Voor de dakbedekking kiest u uit gelaagde beglazing (enkel, dubbel, helder of zonnewerende beglazing) of uit kunstofplaten van 16mm of 32mm (helder, opaal of zonnewerend)

Zo geniet u de komende decennia zonder twijfel van een veranda van topkwaliteit aan een betaalbare prijs. En natuurlijk zorgen onze plaatsers voor een piekfijne plaatsing. Zo sluit uw nieuwe veranda perfect aan bij uw woning.

Wilt u hier ook van kunnen profiteren? Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd en tegen een eerlijke prijs kan genieten van de voordelen van uw eigen veranda, in PVC of ALU. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Kies voor een veranda en haal vandaag nog het zonnetje in huis! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x