Ventilatie ramen

Ventilatie ramen

In een woning is ventilatie uitermate belangrijk. Het voert de vervuilde, vochtige lucht af uit natte ruimtes zoals badkamer, toilet, wasplaats … en brengt verse en droge lucht binnen in droge ruimtes zoals de living, slaapkamer en bureau. Een weloverwogen ventilatiesysteem zorgt voor een goede ventilatie en zorgt voor een gezond binnenklimaat: schimmels worden voorkomen en de spreiding van microben en bacteriën wordt tegengegaan. Bovendien warmt de woning gemakkelijker en energiezuiniger op. 

Bij Vrebos kunt u terecht voor verschillende verluchtingsroosters. Ingewerkt in het glas, op het raam of in uw screen. Handmatig of automatisch te bedienen. Bent u van plan om uw woning te ventileren aan de hand van ventilatieroosters? Vraag zeker meer informatie aan onze adviseurs!

Luchtdichtheid

Bij een moderne manier van isoleren en ventileren hoort ook het luchtdicht maken van uw woning. Een perfect luchtdichte woning houdt de koude of warme lucht buiten en kan een grote E-peil winst opleveren omdat er minder warmteverlies is.

Concreet betekent dat wij bij Vrebos uw ramen, deuren en garagepoorten rondom luchtdicht maken en uw deuren onderaan voorzien van een winddicht dorpelprofiel. Afhankelijk van de gekozen bouwmaterialen en/of architectuur kan dit zowel aan de binnenzijde en/of buitenzijde gebeuren. Alleen zo kan een perfecte isolatie en gecontroleerde ventilatie van uw woning gegarandeerd worden. 


Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x