Insectenwering

Om insecten en klein ongedierte uit uw huis te houden, kan u bij ons terecht voor vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren in alle mogelijke kleuruitvoeringen en vormen.

Voor uw vliegenramen kan u  kiezen uit het volledige RAL-kleurengamma. Zo bent u er zeker van dat u steeds een kleur vindt die past bij uw raam !

Voor uw doek kiest u uit een standaard gaas, petscreen of clear view. Een petscreen is extra stevig en zorgt voor een langere levensduur van uw vliegengaas, zelfs wanneer uw huisdier hier regelmatig tegen opspringt. De clearview zorgt dan weer voor een zeer helder en transparant zicht naar buiten. 

Onze vliegenramen zijn afkomstig van onze leverancier Feneko. Feneko staat al meer dan 20 jaar garant voor aluminiumbewerking in topkwaliteit. Die ervaring en knowkow hebben ervoor gezorgd dat Feneko zich ontpopt heeft tot dé referentie op vlak van aluminium insectenwering.

Bij ons kan u kiezen uit volgend vliegenmateriaal:

Classic vliegenraam: deze uitvoering biedt voor elk raam dé geschikte oplossing. Door de diversiteit aan profieldieptes en de mogelijkheid om deze profielen te buigen, kunnen we gerust stellen dat ze op zowat elk raam passen. Dit vliegenraam kan dan ook perfect geleverd worden met schuine randen, gebogen of met meer dan 4 hoeken.

Inzetvliegenraam: bij sommige huizen met blokramen, retroramen, ramen met aluminium Ligna uitvoering, enz. kan het moeilijker zijn om een classic vliegenraam te installeren. Het inzetvliegenraam met VR033 profiel dat voorzien is met een flens van 21,5 mm past nagenoeg op elk raam!

Classic vliegendeur: onze "Classic" vliegendeur is dé standaard als we spreken over kwalitatieve vliegendeuren: stevig qua uitzicht en gebruik, esthetisch mooi afgewerkt en zo ontwikkeld dat ze een jarenlange bescherming biedt tegen muggen en andere insecten. Wij kunnen uw vliegendeur ook opsplitsen in twee delen en onderaan voorzien van een plexiplaat in kleur naar keuze. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan om de vliegendeur te buigen tot afgeronde of schuine deuren.

Classic schuifvliegendeur: het is ontzettend verleidelijk om een schuifdeur bij goed weer volledig open te zetten. Dit vergroot immers ons ruimtegevoel en brengt  buiten naar binnen. Als u echter wil vermijden dat ook de insecten en ander ongedierte naar binnen kunnen, dan is deze ‘Classic’ schuifvliegendeur de ideale insectenwering van uitzonderlijke kwaliteit voor jarenlang intensief gebruik.

We zorgen er altijd voor dat uw insectenwering perfect aansluit bij uw ramen en deuren. U kan bij ons kiezen uit ramen en deuren in PVC of aluminium. Wil u meer informatie over onze ramen en deuren? Lees dan hier verder.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x