Screens zonwering

Screens zonwering

Screens zijn de ideale oplossing als zonwering voor uw ramen. Screens als zonwering zijn iets duurder, maar wel heel stijlvol. Met screens houdt u het zonlicht uit uw woonruimte en verduistert u de slaapkamer. Ze bieden u bovendien meer privacy, doordat ze u beschermen tegen inkijk van derden. Daarnaast vormen screens ook een aanwinst voor uw gevel. Ze creëren immers een moderne en eigentijdse look voor uw woning. 

Bij Vrebos kan u kiezen voor elektrische screens; al dan niet compatibel met domoticasystemen. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Daarnaast bieden we verschillende soorten screens als zonwering aan. Zo zijn er inbouwscreens beschikbaar. Of heeft u liever een opbouwscreen of een voorzetscreen? Alle screens zijn mogelijk in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ook het screendoek kan u kiezen. Contacteer onze adviseurs. Ze bekijken samen u wat de beste oplossing is voor uw woning. 

Lamellen

Naast screens biedt Vrebos nog een waaier aan mogelijkheden voor zonwering voor de ramen. Zo kan u kiezen voor lamellen tussen het glas. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden niet aangetast door vocht en/of vet. Dat maakt lamellen ideaal als zonwering voor uw keuken of badkamer. U kunt bij Vrebos kiezen uit verschillende soorten en uitvoeringen en in een uitgebreid kleurengamma. 


Zonwerende ramen

Wilt u uw woonruimte beschermen tegen de warmte? Dan zijn zonwerende ramen de ideale oplossing. Het is een geweldige combinatie van bescherming tegen opwarming door de zon en het behoud van natuurlijke lichtinval. Wil u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor zonwering voor uw ramen? Lees dan hier verder. 


Geïnteresseerd in zonwering voor uw ramen? Neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. 

Contact

Duisburgsesteenweg 6 3090 Overijse
info@group-vrebos.be
T 02 687 46 29
F 02 687 21 05


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x