Screens prijzen

Screens prijzen

Bent u op zoek naar zonwering voor uw ramen? Dan bent u bij Vrebos aan het juiste adres. De prijzen van screens hangen af van de keuze die u maakt voor uw screens. Gaat u al dan niet voor screens die compatibel zijn met domoticasystemen? Daarnaast kan u kiezen uit screens in verschillende soorten en uitvoeringen, in een uitgebreid kleurengamma. Verder bieden we een groot assortiment screendoeken aan. Zo kiest u de screens die perfect bij u, uw ramen en uw woning passen. Wenst u meer informatie over de afwerking van uw ramen? Klik dan hier.

Omdat al onze producten volledig zelf vervaardigd worden, kunnen we de screens helemaal afstemmen op uw noden. De prijzen van de screens verschillen naargelang de grootte, de breedte, het materiaal … Neem contact met ons op voor een gratis offerte. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Offertes vergelijken

Veel klanten informeren zich bij meerdere leveranciers over de prijzen van screens en vragen een offerte aan. Het is echter niet zo gemakkelijk om de verschillende offertes met elkaar te vergelijken. U moet immers heel wat zaken mee in rekening nemen: Van welk materiaal zijn de screens gemaakt? Is de plaatsing inbegrepen? Hoe lang hebt u garantie en wat dekt de garantie allemaal? Enz. 

Onze adviseurs staan altijd klaar om de verschillende offertes samen met u te bekijken en haarfijn uit te leggen waar het prijsverschil zit. Ze zorgen ervoor dat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.


Betrouwbare dienst na verkoop

Vrebos is sinds 1979 een vaste waarde op de markt. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met klantvriendelijkheid en vakmanschap, maakt ons tot uw ideale partner voor het kiezen van uw screens. We leveren steeds producten van de hoogste kwaliteit. Daarbovenop geniet u nog eens van een garantie van maximum 10 jaar. We verzekeren onze klanten al jaren een snelle uiterst betrouwbare dienst na verkoop. Als u na de installatie nog vragen heeft of er moet iets bijgesteld worden, aarzel dan niet om ons te contacteren. We pakken dit onmiddellijk aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x