Screens kopen

Screens kopen

Screens kopen is geen al te eenvoudige opdracht. Screens zijn vaak iets duurder, maar zijn wel een zeer esthetische en praktische vorm van zonwering. Ze houden de warmte van de zon tegen en filteren het daglicht. Daarnaast vormen screens een aanwinst voor uw gevel met een eigentijdse en moderne look. Ten slotte verhinderen ze de inkijk van derden en zorgen ze dus voor extra privacy. 

Aanbod screens

Vrebos staat u van A tot Z bij in het proces van screens kopen. We bekijken welke screens het beste bij uw woning en ramen passen. We bieden elektrische screens, al dan niet compatibel met domoticasystemen. U heeft de keuze uit screens in verschillende soorten en uitvoeringen. Daarnaast kan u kiezen uit een groot kleurengamma en een uitgebreid assortiment screendoeken. 

Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Ze bespreken met u de mogelijkheden en u krijgt meteen zicht op de verschillende screens die we aanbieden.


Prijzen 

Bij het screens kopen, denkt u natuurlijk aan de prijs. De prijs van screens is van heel wat elementen afhankelijk onder andere de soort screen, de afmetingen, de kleur, de keuze van het screendoek enz. We kunnen de screens die u wenst te kopen helemaal afstemmen op uw wensen. Zo heeft u screens die perfect passen bij uw ramen en woning. Wenst u meer informatie over de prijzen van onze screens? Lees dan hier verder. 


Zonwering tussen het glas

Wil u geen screens kopen en zoekt u een andere oplossing voor zonwering? Naast screens biedt Vrebos nog tal van andere mogelijkheden om de warmte van de zon buiten te houden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor lamellen tussen het glas. Ze bevinden zich in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en worden niet aangetast door vocht of vet bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer. Daarnaast verhogen ze uw privacy en nemen geen ruimte in achter het glas. Wil u meer informatie over de mogelijkheden van zonwering voor uw ramen? Klik dan hier

Wil u uw ramen voorzien van zonwering? Wil u screens kopen, maar weet u nog niet precies wat kiezen? Vraag een gratis offerte aan of neem contact op om na te gaan wat perfect past bij uw woning. Onze experts staan u graag te woord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x